Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mondja rám a feleségem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja rám a feleségem, hogy én gyerek vagyok?

Figyelt kérdés
Ilyen kijelentéseket tesz folyton, hogy neki 3 gyereke van. ( 2gyerek van+ én). Miközben pl ő nem jár dolgozni és én tartom el őt is. 40F
2021. szept. 17. 08:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
97%

"Márpedig ha nem dolgozik akkor eltartott, sőt kitartott."

Akkor b.zmeg maradjon otthon az apuka a kisgyerekkel vagy csessze ki a kölyköket az utcára, oszt nem lesz "eltartott" a feleség.

Kitartott5. Anyád is kitartott volt, míg otthon volt veled. Mondjuk nagy hiba volt tőle, hogy megszült. Szerencsétlen barom.

2021. szept. 17. 10:54
 12/14 A kérdező kommentje:

Nem állítottam, hogy az otthoni munka nem munka, de nagyon sok nő nem tudja megbecsülni azt az anyagi biztonságot amit a párja teremt neki. És több jól kereső férfitársam gondolkodik így.

Nők:Oké hogy haza hozod az 1, millát havonta, de miért nem te indítod el a mosogatógépet mikor én kozmetikusnál vagyok...

2021. szept. 18. 05:40
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Tisztáztad vele, hogy egyedül övé a házimunka?

Tudod felnőtt emberek megbeszélik, ha elvárásaik vannak a másik felé. Ha te azt akarod, hogy az összes házimunkát ő végezze el cserébe, hogy eltartod, akkor MONDD MEG neki!

Gondolom egyébként úgy gondolja, hogy ő nyújt valamit cserébe az összes házimunka helyett(pl nagyon szép, karban tartja magát, kondizik, kozmetikus, fodrász, körmös A GYEREKEK MELLETT), és evidens neki, hogy az eltartásért cserébe ő azt adja, hogy jó ránézned, a házimunkába meg be kellene segítened, mert az már nem a pénzért cserébe van.

Tudom, ciki lenne elmondania feleségednek, hogy azt akarod, hogy a pénzedért végezzen minden házimunkát, de nem ártana a sarkadra állni.

Mekkorák a gyerekek? Ha van egy 3 év alatti, akkor én pl elvárnám, hogy mivel nekem az egyik napközbeni munkát jelent(nem jár sehova), akkor segíts a mosásnál mondjuk, mert ugyanúgy dolgozom napközben, mint te, ráadásul a te gyerekkeddel is, csak én nem kapok érte annyi pénzt! És még extra szép sem vagyok, nem kondizok.. !

Meg kell beszélni a dolgokat és FELVÁLLALNI, amit gondolsz! Én sok helyzetben nem lennék úgy, mint a feleség, pl simán elmennék dolgozni mellette.. vagy lehet, hogy mondjuk hiába viszel haza ennyit, a fele elkerül takarékosságra, a maradékból meg éltek négyen, ő meg nem úgy él és költ, amennyiért tehetné, ha hagynád neki!

Beszéljétek meg, nem fogja kitalálni a gondolataidat!

2021. szept. 18. 07:22
 14/14 anonim ***** válasza:
95%

A gyerekességedre a legjobb bizonyíték, hogy ide írsz ki kérdést, hogy anonim fikázhasd a feleségedet vadidegenek előtt, hátha majd azok "megoldják a problémádat", vagy ők is beszálljanak a feleséged fikázásába.

Ember, nőjél már fel. Nem attól leszel férfi, hogy hazatolod a lóvét. Beszéld meg a feleségeddel, hogy mit tudsz neki otthon segíteni.

Ha meg sikerült egy hárpiát elvenned feleségül, akkor csak gratulálni tudok a választáshoz, edd meg amit főztél.

2021. szept. 18. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!