Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez gyanús?

Figyelt kérdés

A barátomnak a sógornője viccesen szólt neki, hogy megkérhetné a barátom egy szomszednőt, hogy üsse meg a baratom autóját, az ő autójával ( mert a baratom mellett parkol), mert túl hibátlan az autója a barátomnak.

A barátom mellett több autó parkol, es mind ismerik a szomszédokat, nemcsak azt a nőt, es nem tudom, hogy miert jutott pont az a nő a sógornőjének az eszébe.

Arra gondolok, hogy tudja, hogy összejárnak titkon, es lehet így akarta lebuktatni a barátom.

Vagy nem gondolta, hogy erre felfigyelek, mert távolabb álltam.

Megkérdeztem, nem vezet rosszul a nő nem ütötte meg soha senki autóját

Én arra gondolok, hogy valami lehet abban, hogy ezt a nőt felhozta a sógornő. Az a nő kb egy éve özvegyült meg. A barátomnál csak pár évvel idősebb.

2021. szept. 15. 15:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezért nem kéne xanaxra vodkázni.
2021. szept. 15. 17:15
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Te teljesen elmebeteg vagy.. szerintem akkor is fogd be ha csajozik melletted, mert még egy ekkora hülyét soha többet nem találsz aki elvisel egy ilyen kretén hisztérikát 😂😂
2021. szept. 15. 17:28
 13/14 anonim ***** válasza:
84%
Jézusom... Ötször olvastam el, mire megértettem belőle valamit...
2021. szept. 15. 18:56
 14/14 anonim ***** válasza:
62%
Itt mindenki hülye??? Itt? Mindenki! 😂😂
2021. szept. 15. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!