Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néha muszáj összeveszni a párommal?
"Ha az az igénye hogy lerendezzék, akkor az igény és nem visszaélés nem?"
De ha igénye, akkor tudod, hogy ezt akarja, nem itt kérdezel.
12#
"Langyos víz"
"Lightos fos kapcsolat" /előző kommentelő/
"állóvíz"
Ismerősek ezek a fogalmak?
Szerintem mindenki érti, miről beszélek. Ezek ugye nem vonzó, szexi jelzők egy kapcsolatban.
Persze lehet ezt a kihűlt kapcsolatra is érteni, viszont abban még sok pszichológus is (ez alatt a normálisakat értem) egyetért, hogy néha kellenek konfliktusok egy kapcsolatban. Ez nem jelentin azt, hogy folyton veszekedni kell, hanem mert egy egészséges kapcsolatban egyszerűen nincs olyan, hogy mindig minden klappol.
Hozzáteszem (12#), ritka, de vannak nők, akik szintén állandó nyugalomra vágynak (véleményem szerint ez az ideális nő egyik jellemzője)
15. Na hol?
Én nem így bánok vele egyébként, a kollégáimtól kapom is az ívet emiatt.
15# kollégáimtól.
De miért a kollégáidra hallgatsz, miért nem azokra akik jót akarnak neked? Kollégák annyi mindent mondanak... Ha azt mondják ugorj a kútba, beugrasz?
19. De ki mondta hogy hallgatók rájuk?
Csak kiváncsi vagyok mások véleményére. Már ez is baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!