Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Néha muszáj összeveszni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néha muszáj összeveszni a párommal?

Figyelt kérdés
Ha mindig csak kedves vagyok vele, és arra törekszem hogy a probléma megoldódjon, nem pedig leüvöltöm a fejét. Akkor mindenképpen vissza fog ezzel élni? Tényleg muszáj a nőket néha le rendezni, hogy tudják hol van a helyük, mert különben a fejemre fognak nőni?

#A nőket le kell rendezni #Kedvességgel való visszaélés
2021. szept. 14. 15:53
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

"Ha az az igénye hogy lerendezzék, akkor az igény és nem visszaélés nem?"

De ha igénye, akkor tudod, hogy ezt akarja, nem itt kérdezel.

2021. szept. 14. 16:27
 12/23 anonim ***** válasza:
35%
Sok nőnek attól izgalmas egy kapcsolat és tud szerelmes lenni ha érzelmi hullámok vannak benne. Sajnos igaz.
2021. szept. 14. 16:32
 13/23 anonim ***** válasza:
61%

12#

"Langyos víz"

"Lightos fos kapcsolat" /előző kommentelő/

"állóvíz"

Ismerősek ezek a fogalmak?

Szerintem mindenki érti, miről beszélek. Ezek ugye nem vonzó, szexi jelzők egy kapcsolatban.

Persze lehet ezt a kihűlt kapcsolatra is érteni, viszont abban még sok pszichológus is (ez alatt a normálisakat értem) egyetért, hogy néha kellenek konfliktusok egy kapcsolatban. Ez nem jelentin azt, hogy folyton veszekedni kell, hanem mert egy egészséges kapcsolatban egyszerűen nincs olyan, hogy mindig minden klappol.

Hozzáteszem (12#), ritka, de vannak nők, akik szintén állandó nyugalomra vágynak (véleményem szerint ez az ideális nő egyik jellemzője)

2021. szept. 14. 16:39
 14/23 anonim ***** válasza:
92%
A lényeg, hogy a számodra fontos dolgokról ne mondj le csak a békesség kedvéért. Tehát ott legyél határozott, ha veszekedni kell emiatt, akkor valszeg meg kell tenni azt is.
2021. szept. 14. 16:49
 15/23 anonim ***** válasza:
92%
Te teljesen felre vagy tajekozodva, hogy mi kell egy mukodo kapcsolathoz. Erzelmeket nem csak ugy lehet kivaltani a masikbol, hogy leuvoltod a fejet. Az csak a primitiveknel meno. De mondjuk beloled kiindulva lehet ti egy ilyen par vagytok. Rendezd akkor le az asszonyt, hogy tudja hol a helye. Majd utana te is megtanulod, hogy a tied hol van.
2021. szept. 14. 17:23
 16/23 A kérdező kommentje:

15. Na hol?

Én nem így bánok vele egyébként, a kollégáimtól kapom is az ívet emiatt.

2021. szept. 14. 17:27
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Én 2.5 éve vagyok együtt a párommal. Még sosem kiabáltam vele. Mindketten nyugott természetűek vagyunk és tudunk értelmes ember módjára kommunikálni. Ha van valami konfliktus vagy sérelem akkor azt megbeszéljük. Ha neki rosszulesik valami ő sem hisztizik, hanem elmondja mi bántja. Nem szeretném (és szerintem ő sem) veszekedéssel és egymás bántásával mérgezni a kapcsolatunkat.
2021. szept. 14. 17:57
 18/23 anonim ***** válasza:
58%
#13 attól hogy vannak konfliktusok nem kell leüvölteni a másikat. Csak kultúrált ember módjára is meg lehet beszélni ha valami nem tetszik.
2021. szept. 14. 18:01
 19/23 anonim ***** válasza:
71%

15# kollégáimtól.

De miért a kollégáidra hallgatsz, miért nem azokra akik jót akarnak neked? Kollégák annyi mindent mondanak... Ha azt mondják ugorj a kútba, beugrasz?

2021. szept. 14. 19:35
 20/23 A kérdező kommentje:

19. De ki mondta hogy hallgatók rájuk?

Csak kiváncsi vagyok mások véleményére. Már ez is baj?

2021. szept. 14. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!