Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a párom nem hagyja hogy zokniba legyek itthon?
Elegge zavar hogy hazaérek a munkából ledőlök a kanapéra ő pedig jön és kérdés nélkül lehúzza a zoknimat.....
Ha rászólok aztmondja h itthon szellőznie kell a lábnak, aludni szinten nem aludhatok zokniba
WTF:D
Ülj törökülésbe. Én télen alszom zokniban, jégcsaplábú vagyok. Elkezdenék rugdalózni, ha erőszakkal akarná valaki levenni a zoknimat xD
Kérdezd meg mi az oka. Büdös a zokni, mosni akarja egyből? Mert azt beszéljétek meg, szerintem nem nehéz. Ha meg csak ez a heppje, küzdjön meg a démonaival. Azért nemár...:D
Ez a kérdés egy nagy kamu. Miért?
Csak kommentek vannak, a kérdező nem reagál semmit sem vissza. Tedd azt kérdező, hogy amikor leveszi a zoknit, akkor követeld meg tőle, hogy szippantson bele abba a puha tappancsba, vagy dörgöld az orra alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!