Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha a párom nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a párom nem hagyja hogy zokniba legyek itthon?

Figyelt kérdés

Elegge zavar hogy hazaérek a munkából ledőlök a kanapéra ő pedig jön és kérdés nélkül lehúzza a zoknimat.....

Ha rászólok aztmondja h itthon szellőznie kell a lábnak, aludni szinten nem aludhatok zokniba

2021. szept. 14. 10:10
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
36%
Mai gyakoris bölcsesség, aki nem akar lábszagot a lakásban, az kontrollmániás elmebeteg. Itt mindig tanul valamit az ember.
2021. szept. 14. 11:38
 22/34 anonim ***** válasza:
60%
Büdös a lábad.
2021. szept. 14. 11:39
 23/34 anonim ***** válasza:
73%

Ha az a baja a legenynek, h budos a lab, akkor talan le kellene ezt megfeleloen kommunikalnia. Mifele kapcsolat, ahol ennyi oszinteseg nem fer bele?

Enelkul viszont igen, kontrollmaniasnak tunik...

" aludni szinten nem aludhatok zokniba"

Szoval ilyen nincs a meseben sem.

2021. szept. 14. 11:42
 24/34 anonim ***** válasza:
75%

"aki nem akar lábszagot a lakásban"

De a lábszagot itt költötték hozzá.

Egyébként ha büdös a lába, a zokni levételétől még büdös marad.

2021. szept. 14. 11:42
 25/34 anonim ***** válasza:
26%
Gondolom mint általában- ahol a nő már megtanulta hogy hiába tépi a száját, a pasi úgyse figyel a mondandójára.
2021. szept. 14. 11:43
 26/34 anonim ***** válasza:
72%
A kerdezo a no... ennyit az altalanositasokrol...
2021. szept. 14. 11:48
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

Ezt mindenkinek saját magának kell eldönteni, hogy visel e otthon, vagy sem. Persze ha lábszagról is szó van, azt meg kéne beszélnie veled, és arra találni megoldást, nem pedig zoknilehúzással célozgatni.

Én mondjuk pont az ellenkezője vagyok, hogy lakásban általában sose húzok zoknit, és amint hazaérek, az első dolgok között van, hogy leveszem magamról (ilyenkor jó időben mondjuk nem is hordok), emiatt én inkább azt szoktam kapni néha, hogy miért nincs rajtam, amikor a többiek szerint hűvös van hozzá.

2021. szept. 14. 12:49
 28/34 anonim ***** válasza:
81%
Annyira fura, hogy ha valaki valamilyen, akkor az megérdemli, hogy emberileg megalázzuk. Aki kövér, az rászolgált arra, hogy lemangalicázzuk, akinek büdös a lába, arról le lehet tépni a zoknit. És ezek elvileg szeretetteljes párkapcsolatok.
2021. szept. 14. 12:59
 29/34 anonim ***** válasza:
28-as, akik ilyet csinálnak, és akik ilyen megalázó helyzetben benne maradnak, azok a szüleiktől se nagyon kaphattak szeretetet.
2021. szept. 14. 13:04
 30/34 anonim ***** válasza:
28: De ugye az megvan, hogy ezt a "büdös láb" történetet a kommentelők találták ki? Amúgy meg ha tényleg ez a helyzet, akkor itt nem megalázásról hanem önvédelemről van szó..
2021. szept. 14. 13:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!