Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a párom nem hagyja hogy zokniba legyek itthon?
Elegge zavar hogy hazaérek a munkából ledőlök a kanapéra ő pedig jön és kérdés nélkül lehúzza a zoknimat.....
Ha rászólok aztmondja h itthon szellőznie kell a lábnak, aludni szinten nem aludhatok zokniba
Ha az a baja a legenynek, h budos a lab, akkor talan le kellene ezt megfeleloen kommunikalnia. Mifele kapcsolat, ahol ennyi oszinteseg nem fer bele?
Enelkul viszont igen, kontrollmaniasnak tunik...
" aludni szinten nem aludhatok zokniba"
Szoval ilyen nincs a meseben sem.
"aki nem akar lábszagot a lakásban"
De a lábszagot itt költötték hozzá.
Egyébként ha büdös a lába, a zokni levételétől még büdös marad.
Ezt mindenkinek saját magának kell eldönteni, hogy visel e otthon, vagy sem. Persze ha lábszagról is szó van, azt meg kéne beszélnie veled, és arra találni megoldást, nem pedig zoknilehúzással célozgatni.
Én mondjuk pont az ellenkezője vagyok, hogy lakásban általában sose húzok zoknit, és amint hazaérek, az első dolgok között van, hogy leveszem magamról (ilyenkor jó időben mondjuk nem is hordok), emiatt én inkább azt szoktam kapni néha, hogy miért nincs rajtam, amikor a többiek szerint hűvös van hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!