Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azt mondta a párom hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta a párom hogy nem áll jól nekem a tusvonal, miért?

Figyelt kérdés
Rosszul esett, pedig csak neki akartam tetszeni.

2021. szept. 13. 18:39
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ügyesen megtudom rajzolni 1 mozdulattal,és szerintem nagyon nól áll nekem. Smink nélkül meg undorító vagyok
2021. szept. 13. 19:27
 12/15 anonim ***** válasza:
78%

#11 ez a smink trükkös dolog. átalakítja az ember önképét, mint az anorexia. pl a párod ezek szerint nem így lát téged mint te magadat.

szerintem amúgy kisérletezz. és a végén majd kialakul TE mit akarsz. azt is lehet, hogy néha bizonyos alkalmakra ez tetszik néha meg az. de mindenesetre ennek örülhetsz is, hogy nélküle is szépnek lát, sőt.

2021. szept. 13. 19:34
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Igaza van neki, nekem sem tetszik 🤷🏼‍♂️
2021. szept. 13. 19:43
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
A kinézet teljesen szubjektív dolog. Szerintem inkább örülj a visszajelzésnek. És ha csak neki akarsz tetszeni kérdezd meg hogy hogyan. A tusvonallal meg megspórolsz napi 3 percet
2021. szept. 13. 20:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem a szemformádnak megfelelő tusvonalat készíted el és összezárja a tekintetedet. De lehet, hogy arra utalt, nem szükséges a smink sem.
2021. szept. 14. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!