Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 1. gyerek mellett idegileg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1. gyerek mellett idegileg kikészült rokonomról kérdezek, akinek a párja nem segít szinte semmit a baba körül, és mégis, a nő a 2. gyereket kezdte fontolni újabban. Kifektem lenn. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Van a családban egy 28 éves nő, akinek kapcsán kérdezek. Nagyon aranyos, dolgos, szereti a fiús hobbikat. De ez mellékes, csak bemutattam.

Van egy kislánya, aki még nincs másfél éves. A párjával nem házasok, de kb. 5 éve együtt vannak.

És jelenleg mélypontot él meg ez a nő. Sokat sír, szerintem ez a depi kapuja, hangulatongadozás.

Az a baj, hogy a párja, aki bár jófej meg minden, de olyan keveset foglalkozik a kislánnyal, ami nem elég. Nem segít eleget a nőnek a gyerekük körül. Magára hagyja őket, és megy inkább kockulni vagy tv-zni, ha nem dolgozik.

És ami a romantikát illeti, az is teljesen eltűnt köztük, ami nagyon bántja ezt a nőt. Sose volt romantikus egyikük se, de volt gyengédség, intimitás. De már eltűnt. A párja nem foglalkozik vele, hanem napi 1 puszit ad neki ha megjön, és ez minden törődés egy napra.

A nő rengetegszer próbálta rendbe hozni a dolgokat, elmondta a párjának, hogy mennyire leterhelt, hogy többet kellene babáznia, és hát amúgy se titokban sír, ha sír. Ilyenkor ha a lelkére beszél, van változás, de csak 2 napig, aztán minden visszatér a régi kerékvágásba.

Szerintem az a legrosszabb, és nem árt ha nektek is leírom, hogy a gyerekvállalást pont a férfi sürgette. Akart gyereket a nő is, de ő még lazán várt volna pár évet. A férfi sürgette, mert elmúlt 30, jelenleg 32. És szerintem ez extra gáz, hogy pont az hanyagolja a babát, aki sürgette, hogy legyen.

Mi a véleményetek? Egyszerűen a párja nem tud megváltozni. Nem igyekezik eléggé megváltozni. Ennek előbb-utóbb szakítás lesz a vége szerintem, de az a baj, hogy ez a nő egy kicsit most hülye lett. Leírom, miért.

Eddig mondta, nem tudja, mikor lenne 2. gyerek, mert most a baba után nem érzi úgy, hogy egyhamar kéne 2. De legújabban meg már akarna második babát is. Azt mondja kéne, csak nem tudja, mert ugye a párja az elsővel se segít eleget, és nem tudja, bírná-e 2 gyerekkel. Sír, tépelődik ezen.

És szerintem inkább azon kellene tépelődnie, szakítson-e vagy ne, nem azon, hogy legyen 2. gyerek, vagy ne. Ez a személyes véleményem, persze a családban nem én vagyok az egyetlen, aki hasonlóan vélekedik.

Szerintem óriási hiba lenne egy 2. poronty. Majd lehet, máskor, másik férfitól. De a tohonya párjától? Mikor az 1. gyerek mellett is kikészült idegileg?

Pedig tudom, hogy újabban komolyan fontolja, hogy bevállalja, mert már a szülésről beszélt, hogy a 2.-tól jobban fél, mert tudja mennyire fáj, és eddig nem beszélt ilyenről. Meg már arról is beszélt, az antibébi bogyót fél évvel előbb abba kell hagynia szedni, stb.

Ti mit gondoltok?

2021. szept. 13. 15:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te ebbe ne szólj bele, mert csak bajod lesz belőle. Ez a nő a tipikus mártír típus. Őket az állandó panaszkodás élteti, de érdemben nem tesznek magukért, sőt inkább csak mélyebbre süllyednek, aztán panaszkodnak tovább. Rá kell hagyni. Ha már nem bírod hallgatni, akkor meg szépen leépíted, ő meg majd megeszi amit főzött.
2021. szept. 13. 15:37
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
Én azt gondolom, hogy hülye. Biztos hogy nem szülnék még egy gyereket egy ilyen embernek.
2021. szept. 13. 15:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki ugy cseszi el az eletet, ahogy tudja. Ha neki errol hatarozott velemenye van, ugyse tudsz rajta valtoztatni. Ha a csaladtagja vagy, akkor neked akkor lesz szereped ebben, amikor segitseget ker toled. Addig nem.
2021. szept. 13. 15:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem is értem, a jelen helyzetben hogy jut eszébe még egy gyereket vállalni. Nekem sem véletlen lett csak egy gyerek. Mikor már láttam, erősen lejtőn a kapcsolatunk, apuka felhozta a kistesó témát. Mondtam, biztosan nem. Nemsokára szét is mentünk. Két gyerekkel sokkal nehezebb lett volna egyedül.
2021. szept. 13. 15:45
 5/6 anonim ***** válasza:
73%
Rá kell erőszakolni apukára a gyereket, anyuka meg menjen el, pihenjen. A szexuális életüket viszont nem fogja megoldani semmi.
2021. szept. 13. 16:14
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak felelőtlenül szaporodni akar ez is. Úgy látszik egy gyereknél nem volt elég neki a valóság. Meg is érdemli, ha szül még egyet. Csak az baj, hogy akkor már két gyerek fogja megszívni az anyjuk hülyeségét.
2021. szept. 13. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!