Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Számotokra elfogadható lenne ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra elfogadható lenne ez?

Figyelt kérdés
Nem akarok házasodni sosem, de a jelenlegi párommal nagyon boldogok vagyunk, így végrendelkezni szeretnék, hogyha bármi történne velem, akkor ő legyen az örökösöm. 28 éves nő vagyok.

2021. szept. 12. 16:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Jaaj az újabb irreális "szerintetek elfogadható lenne ez?" kamu kérdés.
2021. szept. 12. 16:52
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha legalább 6 hónappal elmúltál már 28 éves akkor már más szabályok érvényesek.
2021. szept. 12. 16:55
 3/12 anonim ***** válasza:
Ráérsz baromira még ezzel a rendelkezéssel. Jó párszor változhat még a kapcsolati státuszod.
2021. szept. 12. 16:56
 4/12 anonim ***** válasza:

Szerintem is irreális és kamu a kérdés.

De a válasz:

házasodni kell ha ezt akarja valaki. Ugyanis a végrendelet megtámadható és a kötelesrészre jogosultak kérhetik a kötelesrészt (a mindenkori vagyon fele) és meg is kapják. Kötelesrészre jogosultak: gyerek, házastárs, szülő(k), ebben a sorrendben. Ebben az esetben a szülők lennének. Ha házas az ember, gyerek nélkül a házastárs az örökös végrendelet nélkül is. Hacsak nem lép be a képletbe valami nyalánkság, mint az ági öröklés pl. Ha a szülők papírokkal tudják igazolni hogy az elhunyt fél a lakását tőlük kapta vagy valakitől a családból örökölte és perre mennek hogy a családjukba visszakerüljön.

2021. szept. 12. 17:01
 5/12 anonim ***** válasza:
Még szinte gyerekek vagytok. Éljétek az életeteket, és majd lesz valami 30-40 év múlva, ami több, mint amennyi most vagy. Nagyon felesleges most még ezen rágódni.
2021. szept. 12. 17:09
 6/12 anonim ***** válasza:
4 A múltkor meg azt kérdezte, hogy fura lenne-e, ha ő csak úgy akar házasodni, hogy semmit ne kaphasson/örökölhessen a leendő férje pénzéből, mert ő gazdag.:D
2021. szept. 12. 17:11
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
#6 jól van na, valamivel csak meg kell tölteni az oldalt 😂 Ugyanazokat írják ugyanazok ezredjére is. Legfeljebb kis változtatásokkal.
2021. szept. 12. 17:13
 8/12 anonim ***** válasza:
Olyan végrendeletet ír mindenki amilyet csak akar, akkor amikor akar. A kötelesrész egyébként a törvényes öröklés esetén járó örökség harmada.
2021. szept. 12. 17:18
 9/12 anonim ***** válasza:
úgy rendelkezel ahogy akarsz, de a családod biztos fellebbez majd
2021. szept. 12. 17:27
 10/12 anonim ***** válasza:

Érdekes gondolatok 28 évesen. Írj egy végrendeletet és le van tudva.

Mondjuk nekem érdekes érzés lenne úgy élni, hogy ilyen fiatalon (fiatalabb vagyok nálad) van egy végrendeletem. Akár a saját sírom is kiáshatnám, mert majd úgyis kelleni fog valamikor. Szívderítő.

2021. szept. 12. 18:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!