Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik fb-n jelölgetnek csajokat, visszajelölés és ráírás után milyen arányban nem utasítanak el? (saját ligában, nem szia mizu és társai szövegekkel)
Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok hogy normális e hogy mindegy milyen egyedi szöveget írok, szinte mindig elutasitanak, vagy vissza se írnak2021. szept. 11. 22:04
11/16 anonim válasza:
#10: Részedről már eleve azért lúzer, mert férfi, nem? :D
12/16 anonim válasza:
#10 "Ha rosszul nézel ki lúzer vagy, ha jól, akkor csak dugni akarsz. Mindkettő felejtős."
És aki közepes, azaz se nem néz ki rosszul, de se nem az a túl jó kinézetű pasi, az mi?
13/16 anonim válasza:
Senkit nem jelölök vissza, akit nem ismerek. Ha bizonytalan vagyok, megkérdezem honnan ismerjük egymást.
14/16 anonim válasza:
Én sem jelölök vissza senkit akit nem ismerek. Ha véletlenül egyszer-kétszer vissza is jelölök így valakit akkor az azért van mert szimplán ismerősnek tűnik vagy a neve vagy a képe alapján csak nem biztos hogy emlékszem rá. Amúgy ha rámír egy random idegen ismerkedési szándékkal akkor simán lekoptatom mivel az ilyen ismerkedés nem az én műfajom.
15/16 anonim válasza:
9est miért pontoztátok le? Leírta a kőkemény, kiábrándító valóságot. Nem arról van szó, hogy egy rosszabbul kinéző férfinek sosem lesz családja vagy sosem fog szexelni, hanem bizony ő nem fog tudni válogatni a csajok közül és szóba sem állnak vele online, az tuti. Hahó, ébredjünk már fel. Aki meg jó pasi, az k*rhatja agyra-főre a csajokat. Akkor is ha egy büdös bunkó, pár körre biztos jó lesz a csajnál. De lehet mártírkodni..
16/16 anonim válasza:
És a 3-mas válaszolót is miért pontoztátok le totálra?
A 3-mas is leírta a kőkemény igazságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!