Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi kell hozzá, hogy a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kell hozzá, hogy a férfi hűséges is maradjon? Mikor nem lép félre?

Figyelt kérdés
2008. dec. 11. 03:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

Női szemmel nézve a férfiak bonyolultak és ez fordítva is így van. Gondolj arra, neked mi kell ahhoz , hogy hűséges tudja maradni. Ugyanaz kell a férfiaknak is, csak egy kis pluszt kell beletenni. Úgy gondolom, fontos, hogy mindig tudj valami újat mutatni. Ha nem laposodik el a kapcsolat, nem kell neki más.

Én különösen szerencsés helyzetben vagyok, az én párom sosem csalna meg, más nőkre még csak rá se néz. Mert mindent megteszek érte, amit egy nő egy férfiért tehet, ezért ő is igyekszik jó partner lenni. Légy változatos, játékos, felelősségteljes és biztosítsd te is arról, hogy csak ő számít. És akkor minden rendben lesz.

Remélem, segítettem

2008. dec. 11. 12:56
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Én pasi vagyok. Soha nem csalnám meg a barátnőmet, mert annak a kapcsolatnak már nem is lenne szerintem értelme. Ha nem működik a kommunikáció 100%-osan, akkor előbb utóbb felgyülemlenek a hülyeségek, ez feszültséghez vezet, és a pasik egy része ilyenkor félrekefél, a másik része meg szakít (ez utóbbi ahogy látom elég ritka mostanság) Szerintem a korrektség a legfontosabb... Hozzátartozik hogy volt egy 4,5 éves kapcsolatom, azóta csak fél éves kapcsolataim voltak, és már nagyon szeretnék megállapodni... majd egyszer eljön az ideje... Szerintem az egésznek a lényege az az, hogy lásd meg a partnered jó oldalát is, ne csak a hibáit. Ha ezt érezteted is vele, akkor nincs értelme annak hogy megcsaljon. Az már genetika, mert láttam én már olyat hogy valaki nem bír magával. Ilyen volt egy volt partnerem, de természeténél fogva bele volt kódolva a megcsalás, és mivel élni akart de túlságosan becsült ahhoz hogy félrelépjen, inkább szakított (annak ellenére hogy megbánta nem jöttem vele még1x össze) Szerintem ezt a szerepkört nem lehet nemre konkretizálni, mind2 fél hasonlóan működik
2008. dec. 11. 20:37
 13/21 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, érdekes volt a férfiak szemszögéből olvasni a témáról.

Ez a második házasságom, férjem "sikeres" a nők körében, ami hízeleg is a hiúságának. Tudom, hogy szeret mert érzem, de bepánikoltam, hogy elveszíthetem. Most van kisbabánk, elég sokszor fáradt vagyok, de igyekszem toppon maradni. Szóval, ha minden működik, nem kacsingat másra?

2008. dec. 11. 21:03
 14/21 anonim ***** válasza:
62%
mindig azt hangoztatják,hogy ha a férfi megkap otthon mindent,nem megy félre.ez nem igaz.mert szeretik a változatosságot,a mást,és mert mindenre rá lehet unni egyszer,és de jó egy kis újdonság.hiába teszel meg mindent az ágyban,de érdekes-izgalmas lehet egy más körítés,más test.ha nem is keresi az alkalmat,de ha alkalma adódik(egy dekoratív hölgyike igen kitartó mondjuk) igenis félremegy. természetesen kivételek itt is lehetnek,bár azt gondolom,nagy százalékban ez a jellemző.
2008. dec. 11. 21:19
 15/21 anonim ***** válasza:
56%
Az én férjem eddig az összes nőjét megcsalta. Engem még nem! Sokan mondják, hogy kutyából nem lsz szalonna, de hátha mégis. Nem jár sehova, otthon van ill dolgozik. Sokszor nem értem miért pont engem nem csal meg és meg is kérdeztem tőle már jópárszor. Azt mondta, hogy ennyire őt még soha nem szerette senki, és bár vannak problémáink, tudja, hogy nem kihasználom, hanem megteszek érte mindent. Tudja, hogy nem csak akkor vagyok vele, amikor van pénze és jól mennek a dolgai, hanem akkor is amikor problémái vannak. Én elég tapasztalatlan voltam az ágyban (nekem ő volt a 2. és előtte egy kezemen meg tudom számolni hányszor szexeltem), de mégis én vagyok neki a legjobb, mert én benne vagyok egy csomó mindenben és tök nyílt vagyok. És ami még fontos, hogy életében nem nevetett annyit, mint velem 1hét alatt. 40éves, és megszokta, hogy kiszolgálják, hogy megcsinálnak neki mindent, de nekem mindig segít. Ha dolgozom és itthon van, mire hazajövök megfőz, kitakarít és kimos. Tudom, hogy nem fog megcsalni. És ő is azt mondta, hogy lehet, hogy jön majd egy olyan csaj, aki klasszisokkal jobb lesz, mint én, és lehet, hogy a vére is elkezd majd pezsegni, de tudja, hogy már van veszteni valója, és nem fogja 1kellemes óra miatt kockáztatni a kapcsolatunkat. És amíg 4év után egy csóktól is feláll neki, nem hiszem, hogy van félni valóm:-)
2008. dec. 11. 23:38
 16/21 anonim ***** válasza:
66%

A férfi ha megkap otthon mindent, nem megy félre. Pont.

Lehet vitatkozni, lehet hangoztatni, hogy vannak kivételek, igaz. Vannak. Vannak akiknak a génjükben van.

Ez olyan minthogy minden nőben benne van az anyai ösztön. Mégis van olyan nő, aki nem akar gyereket. Hát van olyan férfi aki meg nem tud hűséges lenni. De azért abban ugye nem vitatkozunk, hogy idővel a legtöbb nő szeretne gyereket?

Sok olyan férfit ismerek, aki végigkefélte a fél országot és hangoztatta, hogy ő sosem fog csak egyvalakivel, mert nincs olyan nő aki megadni neki mindent és kell neki a változatosság, különben meghal. És aztán összetalálkozott azzal az eggyel, aki megadta. Kész, fejlövés, flörtölt mással is, bárkit megkaphatott volna, de sosem tette meg. Egyszerűen nem volt rá szükség, otthon mindent megkapott és bár vonzotta az újdonság, de az érzelmek erősebbek voltak.

Tudom, a legtöbb nő azon a véleményen van, hogy ha a lelkét is kiteszi, akkor sem tudja magához kötni a pasit és nem ezen múlik. De igen, ezen múlik. Ha az ember elhagy, valamit nem kap meg. Erről nem csak a nő tehet, sokan el sem mondják mire vágynak. De nem egy olyan esetet ismerek mikor a pasi mindent elmond, de a nő egyszerűen nem teszi meg amire vágyik.

Ez természetesen oda-vissza igaz.

Hogy könnyebb legyen elképzelni: Volt már olyan, hogy annyira tele volt a hasad, hogy a kedvenc kajádra rá se tudtál nézni? Igen, meg lehet tölteni egy férfi hasát is így. Csak tudni kell vele bánni.

És kedves pasik. A nőket is le lehet láncolni hasonlóképpen, csak meg kell nekik adni amire szükségük van.

Minden állításomat tapasztalatból írom, mind saját, mind első kézből kapott információkból.

Tehát a vinnyogás helyett pofa be és tedd boldoggá a másikat, ha normális, ő is boldoggá tesz téged. Ha nem, akkor ő nem a te embered. Ennyi.

2008. dec. 20. 08:27
 17/21 anonim ***** válasza:
21%
már bocsáss meg,de neked pofa be.próbálj kúlturáltan írni légyszíves,mert lehet a "vinnyogás"jogos,még ha nem is értesz vele egyet.majd ha le élsz a pároddal 20évet,és elmúlik a fene nagy szerelem,elcsodálkozol,hogy vagy őt vagy éppen TÉGED!!talál meg egy másik vonzalom,szerelem,hiába elégít ki minden téren a másik!lehet hogy meg se tudod az életben soha,hogy a párod "félrekacsintott" mert úgy hozta a pillanat.Te se vegyél rá mérget,hogy akár sok év múlva nem csábulsz el!!!
2008. dec. 20. 21:47
 18/21 anonim ***** válasza:
54%

A hangnemed nem túl kultúrált. A vinnyogás egy erős indulatszó, a pofa be szerintem már egy más kategória, de nem kezdek el erről elmélkedni tovább.

Egyrészt nem tudom mitől ítélkezel felettem, mikor fogalmad sincs hány éves vagyok. Az, hogy egy unalmas 20 éves kapcsolatban vagy a te problémád. A kérdező arra volt kíváncsi, mi kell ahhoz, hogy a férfi hűséges maradjon. Erre kívántam válaszolni, ugyanis AZ kell hozzá, hogy a partner hűséges maradjon (akár férfi, akár nő), hogy boldoggá tedd.

Ha te úgy gondolod, nem lehet semmit se tenni ahhoz, hogy valaki melletted maradjon, akkor oszd meg kultúráltan.

Amennyiben tovább óhajtasz vinnyogni (amit most mis is teszünk, pont mint a 3 éves kisgyerek a homokozóban mikor elveszik egymás lapátját), akkor állok rendelkezésedre magán levélben, vagy akár személyesen is. Hozhatod a szívlapátodat, azzal talán rá tudsz venni, hogy fogjam be a pofámat.

2008. dec. 20. 23:37
 19/21 anonim ***** válasza:
54%

Ez előző bejegyzést én írtam. Túl gyorsan nyomtam entert, több hülyeséget is írtam, elnézést miatta.

Sajnálom ha a lelkedbe gázoltam a vinnyogás szóval. Minden bizonnyal félreértettél és valószínűleg a téma számodra érzékeny valamilyen okból kifolyólag.

Zárjuk le és bocsáss meg ha megsértettelek. Tiszteletben tartom a véleményedet, mint ahogy remélem te is tiszteletben tartod az enyémet.

Részemről lezárva.

2008. dec. 20. 23:47
 20/21 anonim ***** válasza:

nekem ehhez hozzáfűzve annyi véleményem van még, hogy szerintem, hogy egy pasi mindent megkapjon, rengeteg energiát kell naponta rááldozni. Ezzel nincs is probléma, de ha újszülött csecsemő van a háznál, ahogy a kérdező is írta, nehéz, vagy lehetetlen ugyanannyi energiát rááldozni a pasira, mint előtte. Én megcsalt nő vagyok, szerintem a férfiak ilyenkor vállat vonnak és szépen csendben lelépnek, mert úgyis akad más, akitől megkapja, amivel meg lehet tömni a hasát és még csak nem is tenne semmit érte... Ahogy nézem, nem fognak könyörögni senkinek, h ugyan már, én is itt vagyok, arról nem is beszélve, hogy rengeteg pasi annyira önző, hogy még csak meg sem kérdezi, Ő hol tud segíteni a gyerek körül, hogy a szerelmes anyukának kevesebb gondja legyen.

És igen, közvetlen környezetemben fordult elő (nem velem, ezt sosem hagynám), hogy a pasi máshol aludt, mert nem bírta a 3óránkénti sírást a gyereknek.

Szóval véleményem szerint nem a "vinnyogáson" múlik a dolog. hanem a pasi jellemétől. Én eddig csak önzővel találkoztam, akik kizárólag a farkuk után rohannak, szarnak az érzésekre.

2008. dec. 23. 02:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!