Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell hozzá, hogy a férfi hűséges is maradjon? Mikor nem lép félre?
Női szemmel nézve a férfiak bonyolultak és ez fordítva is így van. Gondolj arra, neked mi kell ahhoz , hogy hűséges tudja maradni. Ugyanaz kell a férfiaknak is, csak egy kis pluszt kell beletenni. Úgy gondolom, fontos, hogy mindig tudj valami újat mutatni. Ha nem laposodik el a kapcsolat, nem kell neki más.
Én különösen szerencsés helyzetben vagyok, az én párom sosem csalna meg, más nőkre még csak rá se néz. Mert mindent megteszek érte, amit egy nő egy férfiért tehet, ezért ő is igyekszik jó partner lenni. Légy változatos, játékos, felelősségteljes és biztosítsd te is arról, hogy csak ő számít. És akkor minden rendben lesz.
Remélem, segítettem
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, érdekes volt a férfiak szemszögéből olvasni a témáról.
Ez a második házasságom, férjem "sikeres" a nők körében, ami hízeleg is a hiúságának. Tudom, hogy szeret mert érzem, de bepánikoltam, hogy elveszíthetem. Most van kisbabánk, elég sokszor fáradt vagyok, de igyekszem toppon maradni. Szóval, ha minden működik, nem kacsingat másra?
A férfi ha megkap otthon mindent, nem megy félre. Pont.
Lehet vitatkozni, lehet hangoztatni, hogy vannak kivételek, igaz. Vannak. Vannak akiknak a génjükben van.
Ez olyan minthogy minden nőben benne van az anyai ösztön. Mégis van olyan nő, aki nem akar gyereket. Hát van olyan férfi aki meg nem tud hűséges lenni. De azért abban ugye nem vitatkozunk, hogy idővel a legtöbb nő szeretne gyereket?
Sok olyan férfit ismerek, aki végigkefélte a fél országot és hangoztatta, hogy ő sosem fog csak egyvalakivel, mert nincs olyan nő aki megadni neki mindent és kell neki a változatosság, különben meghal. És aztán összetalálkozott azzal az eggyel, aki megadta. Kész, fejlövés, flörtölt mással is, bárkit megkaphatott volna, de sosem tette meg. Egyszerűen nem volt rá szükség, otthon mindent megkapott és bár vonzotta az újdonság, de az érzelmek erősebbek voltak.
Tudom, a legtöbb nő azon a véleményen van, hogy ha a lelkét is kiteszi, akkor sem tudja magához kötni a pasit és nem ezen múlik. De igen, ezen múlik. Ha az ember elhagy, valamit nem kap meg. Erről nem csak a nő tehet, sokan el sem mondják mire vágynak. De nem egy olyan esetet ismerek mikor a pasi mindent elmond, de a nő egyszerűen nem teszi meg amire vágyik.
Ez természetesen oda-vissza igaz.
Hogy könnyebb legyen elképzelni: Volt már olyan, hogy annyira tele volt a hasad, hogy a kedvenc kajádra rá se tudtál nézni? Igen, meg lehet tölteni egy férfi hasát is így. Csak tudni kell vele bánni.
És kedves pasik. A nőket is le lehet láncolni hasonlóképpen, csak meg kell nekik adni amire szükségük van.
Minden állításomat tapasztalatból írom, mind saját, mind első kézből kapott információkból.
Tehát a vinnyogás helyett pofa be és tedd boldoggá a másikat, ha normális, ő is boldoggá tesz téged. Ha nem, akkor ő nem a te embered. Ennyi.
A hangnemed nem túl kultúrált. A vinnyogás egy erős indulatszó, a pofa be szerintem már egy más kategória, de nem kezdek el erről elmélkedni tovább.
Egyrészt nem tudom mitől ítélkezel felettem, mikor fogalmad sincs hány éves vagyok. Az, hogy egy unalmas 20 éves kapcsolatban vagy a te problémád. A kérdező arra volt kíváncsi, mi kell ahhoz, hogy a férfi hűséges maradjon. Erre kívántam válaszolni, ugyanis AZ kell hozzá, hogy a partner hűséges maradjon (akár férfi, akár nő), hogy boldoggá tedd.
Ha te úgy gondolod, nem lehet semmit se tenni ahhoz, hogy valaki melletted maradjon, akkor oszd meg kultúráltan.
Amennyiben tovább óhajtasz vinnyogni (amit most mis is teszünk, pont mint a 3 éves kisgyerek a homokozóban mikor elveszik egymás lapátját), akkor állok rendelkezésedre magán levélben, vagy akár személyesen is. Hozhatod a szívlapátodat, azzal talán rá tudsz venni, hogy fogjam be a pofámat.
Ez előző bejegyzést én írtam. Túl gyorsan nyomtam entert, több hülyeséget is írtam, elnézést miatta.
Sajnálom ha a lelkedbe gázoltam a vinnyogás szóval. Minden bizonnyal félreértettél és valószínűleg a téma számodra érzékeny valamilyen okból kifolyólag.
Zárjuk le és bocsáss meg ha megsértettelek. Tiszteletben tartom a véleményedet, mint ahogy remélem te is tiszteletben tartod az enyémet.
Részemről lezárva.
nekem ehhez hozzáfűzve annyi véleményem van még, hogy szerintem, hogy egy pasi mindent megkapjon, rengeteg energiát kell naponta rááldozni. Ezzel nincs is probléma, de ha újszülött csecsemő van a háznál, ahogy a kérdező is írta, nehéz, vagy lehetetlen ugyanannyi energiát rááldozni a pasira, mint előtte. Én megcsalt nő vagyok, szerintem a férfiak ilyenkor vállat vonnak és szépen csendben lelépnek, mert úgyis akad más, akitől megkapja, amivel meg lehet tömni a hasát és még csak nem is tenne semmit érte... Ahogy nézem, nem fognak könyörögni senkinek, h ugyan már, én is itt vagyok, arról nem is beszélve, hogy rengeteg pasi annyira önző, hogy még csak meg sem kérdezi, Ő hol tud segíteni a gyerek körül, hogy a szerelmes anyukának kevesebb gondja legyen.
És igen, közvetlen környezetemben fordult elő (nem velem, ezt sosem hagynám), hogy a pasi máshol aludt, mert nem bírta a 3óránkénti sírást a gyereknek.
Szóval véleményem szerint nem a "vinnyogáson" múlik a dolog. hanem a pasi jellemétől. Én eddig csak önzővel találkoztam, akik kizárólag a farkuk után rohannak, szarnak az érzésekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!