Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért itélnek meg mások, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért itélnek meg mások, mert a pénzéért vagyok vele?

Figyelt kérdés
Nekem legfontosabb a kislányom anyagilag megalapozott jelene és jövője, főleg ezért vagyok együtt a párommal. Viszont sokan ezért megszólnak.
2021. szept. 10. 15:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
27%

Meg amikor majd koveteli az iphone t.

Amig az anyagi értékekre tanitod addig nem lesz boldog azok nelkul soha. Nem fogja magát feltalálni egy papirsárkannyal pl.

2021. szept. 10. 16:07
 12/24 anonim ***** válasza:
0%

8.-nak.

A nevelőapa kötelessége eltartani a nevelt lányát. A vérszerinti apa meg takarodjon a képből! ÉN, FÉRFIKÉNT, ezt vallom.

2021. szept. 10. 16:08
 13/24 anonim ***** válasza:
24%
Hogy jön ide az ájfon, meg a laptop törés???
2021. szept. 10. 16:09
 14/24 anonim ***** válasza:
72%
12: Teljesen félre vagy informálva.
2021. szept. 10. 16:10
 15/24 anonim ***** válasza:
76%
Kérdező, te boldog vagy? Szerintem nem. A lányodnak is ezt fogod átadni? Mit ér a pénz, ha nincs boldogság? Vagy téged csak a pénz és a jómód boldogít? Mert akkor végülis elnézést kérek.
2021. szept. 10. 16:12
 16/24 anonim ***** válasza:
11%

A Journal of Family Psychology 2009 áprilisában megjelent tanulmánya szerint "a férfiak a génjeik továbbadása érdekében kétféle stratégiát választhatnak. Az egyik a <<gazfickó>> stratégia, amit a legtöbb férfi szíve szerint követne, ami azt jelenti, hogy minél több nővel szexelni, majd továbbállni. Mivel a nők választanak, így ez a stratégia csak a jóképű férfiak számára elérhető. Aki erre nem képes, az belekényszerül az <<apa>> stratégiába, azaz, hogy hosszútávon biztosítja a saját és a <<gazfickó>> gyerekei felneveléséhez szükséges környezetet. Ám a nők emellett is hajlamosak a <<gazfickó>> férfiakkal szeretői viszonyba kezdeni, mert tőlük várják a jó géneket".

37F incel

2021. szept. 10. 16:19
 17/24 anonim ***** válasza:
72%

Miért nem te biztositod a gyereked anyagi biztonságát?

(En ugy ertelmeztem a kérdést, hogy a párod nem a gyereked apja)

2021. szept. 10. 16:30
 18/24 anonim ***** válasza:
49%

17-nek.

Mert ahhoz dolgozni is kéne normálisan és egyszerűbb találni egy barmot.

2021. szept. 10. 16:42
 19/24 anonim ***** válasza:
87%
Most még együtt vagytok, de mi a garancia arra, hogy később is így lesz, amikor a lányod gimibe megy, vagy egyetemre? Akkor meg már vén csontként a pénzeseknek valószínűleg nem fogsz kelleni, és majd ott állsz te is meg a lányod is a megszokott nagy igényekkel, de nem lesz aki kielégítse őket, szóval szerintem még most tegyél a boldogulásodért, amíg nem késő.
2021. szept. 10. 17:03
 20/24 anonim ***** válasza:
87%
Én azt mondom, amíg rendesen viselkedsz a pároddal, ott vagy mellette, segíted, társa vagy az életben és hűséges vagy hozzá,addig semmivel nem rosszabb amit te teszel, mint egy olyan férfi, aki csak azért van együtt egy nővel, mert szép.:D Kit érdekel?Ha tényleg rendesen viselkedsz a pároddal, akkor semmi gond.
2021. szept. 10. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!