Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok tenni?
Sajnos szakítanom kéne/ kellett volna már reg a baratommal, de beleragadtam a kapcsolatba. Nem tudok kimászni. Megpróbáltam parszor szakítani de vegul csak visszakerultunk egymas melle.
Eddig mindig könnyen szakítottam de már ebben a korban lehet nehezebb, 43 vagyok.
Szenvedek egy se veled se nelkuled kapcsolatban ami nagyon kimerít.
Szakítani azert akarok mert nem bízom benne, es így nem egeszseges a kapcsolat. Tudom masban sem fogok de ez van.
Hogyan szakítsak végre? Egy éve vagyunk egyutt !
Gondoltam, hogy vege szakad magától, de nem így történt
Nem vagyok kapcsolatfüggõ mert sok évig jól ereztem magam szinglikent es kerestem önmagam
Kezdd el megszervezni az életed a kapcsolat után, ha kell új lakás, akkor keress egyet, stb.
Ha ez megvan, akkor ülj le a pároddal és higgadtan, nem megbántva, mondd el neki, hogy részedről vége és pár napon belül elköltözöl.
Nincs szép szakítás, nem lehet jól csinálni, persze próbálj tapintatos maradni.
Liánozz.
Epitsd fel a kapcsolatrendszereid hogy ne a nagy üressègben kelljen uj életet kezdeni egy fia tarsadalmi érintkezes nelkul a magányban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!