Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez okos gondolat?

Figyelt kérdés

Ha egy pasi azt mondja, hogy kapcsolat ot akar es mikor vele vagyok jól telik az idö, akkor gondolom illik úgy gondolni, hogy csak ez számít és ezzel elégedettnek lenni és nem szep dolog akkor minden percével elszamoltatni, átnézni a facebook barátait, esetleg aki gyanús peldaul ex ilyesmi letöröltetni?

Ha boldog vagyok vele, akkor jogom van ennyire a körme ala nezni, vagy meg kell hagyni neki a lehetöseget, hogy esetleg még szóljon két szót más nökkel is, ha akar ?

Úgy érzem, hogy tudnom kéne mi a helyzet.... senki ne csinaljon belölem majmot

2021. szept. 9. 11:15
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
94%
Engedd el, veled semmit nem tud tenni. Csinálj, amit akarsz, számoltasd el, menj az agyára, kutakodj utána. Aztán ha kidob, kíméld meg a többi embert magadtól, én maradj szingli, ne ismerkedj.
2021. szept. 9. 12:49
 22/25 A kérdező kommentje:
Honnan tudod hogy velem semmit nem tud tenni ? Micsoda stílus !
2021. szept. 9. 12:58
 23/25 anonim ***** válasza:
93%
elég béna troll vagy
2021. szept. 9. 15:07
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is ez már beteges.

De... gondold végig visszafelé. Te mit szólnál hozzá, ha ő ellenőrizgetne, nem beszélgethetnél ismerősökkel csak mert ellenkező nemű? Szóval neked ez a mentalitás hogy tetszene.

És igen, ahogy mondják, nem a tulajdonod. Minden kapcsolat bizalmon alapul, te nem tudsz megbízni senkiben, ezért kell a pszichológus, ha te is belátod, hogy veled van a baj, akkor talán tud segíteni.

2021. szept. 10. 12:56
 25/25 Senior Séf ***** válasza:
100%
Nyugi, nem csinál belőled majmot. Mert már az vagy. A partnered hűsége a te kezedben van, kérdező. A hűség ugyanis nem tulajdonság, hanem állapot, amiért ti ketten vagytok a felelősek. A partnered a tiédért, te meg az övéért. Ne a telefonját nézd, hanem azt,, hogy te mit tehetsz a szerelme fenntartásáért.
2021. szept. 10. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!