Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez normális egy kapcsolatban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Több mint egy éve együttvagyok a nagy szerelmemmel.

Tökéletes volt minden az elején( meszokott dolog ugyebár)

Aztán mostanában kezdődtek a dolgok..

Nagyon szeretjük egymást látszik rajtunk minden megtesz értem én is érte...

Viszont, tudom a tetteket kell nézni nem a szavakat... de úgy gondolom legalábbis én hogy a szavakra is lehet adni

Már nem annyira becézget, lazán eltud úgy aludni hogy veszekedtünk (régen ha kellett hajnali 4-5ig beszéltük a kis dolgokat is) de most ezeket teljesen nem látom rajta

(Szexuális életünk is csökkent picit heti 2-3x, régen ez a napi adag volt de tudom ezek is változnak ezekkel még nincs is problémám!!)

Kicsit mintha kezdené feladni, vagy tudom is én🤷‍♀️

Ha ezeket említem neki akkor én egyből hisztizek...

Nem tudom már mit tegyek.

Az eszem azt mondja hagyjam rá, elhidegült már tőlem, lépjek túl rajta.

A szívem pedig foggal körömmel harcol érte és mindent megtennék hogy fenntartsam a kapcsolatunk..

Mit tennétek a helyemben?

Én 24 párom 32éves.

2021. szept. 8. 22:07
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Igen mindent megcsinálok vagy nézzem ahogy megesz a retek?

Kiváncsi lennék amúgy akik rámtámadtak egyből..konyhátok hogyáll? Szarba a haza?

Mindegy, itt egyet kerdeztem mindenre kapok kioktatást csak arra nem ami a lényeg. Ostobák..

2021. szept. 16. 15:04
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

mi vagyunk az ostobák :D nem nekünk kell vadidegeneket kérdezgetni, hogy normális-e a kapcsolatunk.

tudod kiscsillag mi megosztjuk a házimunkát a párommal 50-50% arányban, így nem esz meg minket a retek, és nem is vagyunk egymás csicskái. na így működik egy normális kapcsolat. meg úgy, hogy ha kommunikálom az igényeimet, akkor azt nem hisztinek titulálja a párom

2021. szept. 16. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!