Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális egy kapcsolatban?
Több mint egy éve együttvagyok a nagy szerelmemmel.
Tökéletes volt minden az elején( meszokott dolog ugyebár)
Aztán mostanában kezdődtek a dolgok..
Nagyon szeretjük egymást látszik rajtunk minden megtesz értem én is érte...
Viszont, tudom a tetteket kell nézni nem a szavakat... de úgy gondolom legalábbis én hogy a szavakra is lehet adni
Már nem annyira becézget, lazán eltud úgy aludni hogy veszekedtünk (régen ha kellett hajnali 4-5ig beszéltük a kis dolgokat is) de most ezeket teljesen nem látom rajta
(Szexuális életünk is csökkent picit heti 2-3x, régen ez a napi adag volt de tudom ezek is változnak ezekkel még nincs is problémám!!)
Kicsit mintha kezdené feladni, vagy tudom is én🤷♀️
Ha ezeket említem neki akkor én egyből hisztizek...
Nem tudom már mit tegyek.
Az eszem azt mondja hagyjam rá, elhidegült már tőlem, lépjek túl rajta.
A szívem pedig foggal körömmel harcol érte és mindent megtennék hogy fenntartsam a kapcsolatunk..
Mit tennétek a helyemben?
Én 24 párom 32éves.
A kapcsolatok az idő múlásával változnak, ez igaz, viszont ha te kérted őt és nem szedte össze magát, az intő jel. Akinek fontos vagy, az tesz érted.
Tudom, mennyire nehéz, de neked is kicsit el kéne fordulnod tőle, talán úgy észrevenné magát. Ha úgy sem, akkor sajnos a szakítás marad, bármennyire szereted.
"Ez részemről meg is van. Fehérneműk szexbody stb stb"
Ahh, szoval te mindent beleadsz.
Hát elárulok azért egy titkot.Azonkívül,hogy becsomagolod magad,meg riszálod a feneked,van még nehány tennivaló. Egy jó kapcsolat fentartássa nem csak abból áll,hogy beveted a bájaidat ,a többi része meg majd az ő dolga!Munkamegosztás draga,munkamegosztás!
Mindkettőtöknek egyformán ki kell venni a részét ,hogy jól is működjön!!
Kiveszem a részem rendesen szerintem. Mosok, főzök, takarítok itthon
Minden nap meleg vacsival várom mivel én is 4ig dolgozok!!!
De nekem "asszonykötelességem" mindent megtenni, kussolni és várni a csodára?
Kicsit már unom. Szeretnék családot alapítani, boldogan élni stressz nélkül. Ezeket ő tudja is pontosan. Mondja is lesznek majd babikók (hiteget)... nem is most azonnal ráérek én pár 3v múlva is.. de legalább lássak változást, had tudjam azt mondani hogy megéri várnom picit legyek türelemmel mert változik ő csak lassan.. de sajnos nagyon nem ez a felállás.. pont az ellenekzője..
Egy 32 éves férfitől elvárhatom már szerintem ezt a szintet.
24 vagyok ugyan, de mindig is érettebben gondolkoztam mimdenbe mint a velem egykorúak.
Fiatal vagyok még és nemhiszem hogy nekem tűrnöm kellene ezt..:(
De szeretem pedig nagyon
Kiveszem a részem rendesen szerintem. Mosok, főzök, takarítok itthon
"Minden nap meleg vacsival várom mivel én is 4ig dolgozok!!!
De nekem "asszonykötelességem" mindent megtenni, kussolni és várni a csodára?"
Nem kötelességed.De pldául a kérdesfeltevésedben erről egy mukkot sem írtál,és azt mondtad nagyon szeretitek egymást.
Szval utólag ideb.szod még ezt,és negligálod a válaszomat vele.
Na ezért is egy nagy f.ág itt barkinek is tanácsot adni.
Ráadásul a másik felet meg sem halgatva elég merész dolog észt osztani,meg lehúzni a masik felet a xarba!!
Tudodmit?
Igazad van! Csinálj amit akarsz!!
12# voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!