Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehet az oka, ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka, ha valaki folyton olyanokat mondogat nekem "viccből" hogy fejbe verne egy kővel, meg jól elverne stb. Ezek egyszer valóra válnak?

Figyelt kérdés
Ezeket csak írja. Élőben nagyon visszafogott és csendes. Amikor ezek rosszul estek,akkor persze én vagyok a hibás,hogy hisztizek,meg besértősök. Amikor teljesen viccnek veszem,akkor állítja hogy komolyan írja. Ennek mégis mi a fene értelme van?
2021. szept. 8. 14:30
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Aki ilyennel "viccel", az a valóságban is veszélyes, és könnyen lehet, hogy eldurran az agya...
2021. szept. 8. 18:03
 22/29 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Te hányszor nevettél ezen? Tényleg vicces?

Szerintem nem vicces.

2021. szept. 8. 19:11
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom eldönteni, hogy troll vagy, vagy szimplán értelmi fogyatékos. De ha betöri egyszer a fejedet, minimum ertelmi fogyatékos leszel, ha nem halott. Ha rz a sutori igaz: Nem vagy normális, tiltsad már le!!!
2021. szept. 8. 20:12
 24/29 anonim ***** válasza:
Valamelyik beírt egyszer, hogy" a barátom megszorítja a kezem erősen " szerintem ugyanaz a retardàlt lehet
2021. szept. 8. 22:43
 25/29 A kérdező kommentje:
Igaz a sztori,nem troll vagyok. Egyszerűen csak sokat vertek gyerek koromban, hajlamos vagyok mérgező kapcsolatokban ragadni. Az első pár hónap úgymond csodálatos volt, hogy egy ilyen srác fordít rám rengeteg figyelmet és energiát,bele éltem magam. Utána ezekkel a beszólásokkal nem tudtam mit kezdeni,elnyomtam a tudatomban,kb ugyanazt csináltam mint gyerekként azt hiszem. Hát ez van, sajnos bárki,bárhogy bántalmazgat :(
2021. szept. 9. 09:44
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez van, sajnos bárki,bárhogy bántalmazgat :( "

Ne legyen így! Szakemberhez fordulni nem gáz dolog, tudat alatt valahogy az apád féle bántalmazó kcsögöket találod meg, de ez nagyon nem jó így !

2021. szept. 9. 10:10
 27/29 anonim ***** válasza:

"elnyomtam a tudatomban,kb ugyanazt csináltam mint gyerekként azt hiszem"

Most már felnőtt vagy. Mondhatsz nemet. Vigyázhatsz magadra. Becsülheted magadat. Nem uralkodhatnak rajtad, ha nem hagyod.

2021. szept. 9. 22:35
 28/29 anonim ***** válasza:

Most már kezdünk aggódni érted.

Tiltsd le mindenhonnan a csávót most azonnal.

Aztán gyere írd meg, hogy sikerült.

2021. szept. 9. 23:00
 29/29 anonim ***** válasza:
Még mindig itt vagy? Két hete nem jártam fenn, de te azóta sem vagy képes lépni, helyette hisztizel.
2021. szept. 10. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!