Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék, ha az utóbbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, ha az utóbbi időben nem érzek vonzalmat a párom iránt?

Figyelt kérdés
Ilyen jó 4-5 hónapról van szó és tényleg nem tudom mi változott. Kérlek segítsetek

2021. szept. 7. 16:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
66%
Más dolog nem kívánni a szexet, illetve undorodni a másiktól. Gondolom valami miatt kiábrándultál belőle, már nem szereted, csak megszoktad ott van. Szerintem egyszer érdemes vele leülni és megbeszélni, hátha ketten kitaláltok valami megoldást, ha nem sikerül marad a szakítás.
2021. szept. 7. 17:16
 12/17 anonim ***** válasza:
74%
Gondold át az elmúlt időszakot, azt a napot, amikor elkezdted ezt érezni, mi történhetett akkor? Aztán gondold át, ennek milyen előnye-hátránya van, van-e értelme így folytatni?
2021. szept. 7. 17:48
 13/17 anonim ***** válasza:
18%
Nő vagy, ugye?
2021. szept. 8. 02:17
 14/17 anonim ***** válasza:
81%
Neki volt eü gondja és azt hanyagolta el vagy neked és azon feszkózott. Mondjuk, mindkettő elég kiábrándító.
2021. szept. 8. 06:52
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Segítsünk, de szart sem írsz. Hogy?
2021. szept. 8. 15:07
 16/17 anonim ***** válasza:
18%
Milyen szépen le lettem pontozva egy egyszerű kérdésért... :D Itt tényleg ennyi nőnek van szüksége pszichológusra?
2021. szept. 9. 02:45
 17/17 anonim ***** válasza:
55%

Ha már hozzá érni is rossz, akkor ott már nagy a baj.

Én az exemmel voltam úgy. De ő rá akkor már férfiként sem néztem, hanem mint valami haver és úgy is beszéltem vele. Nem is nyúltam hozzá. Fel is tűnt neki. Végül szakítottam, mert amikor inkább mennél haza mint hozzá, rosszul voltam a buszon, tiszta idegbe mentem hozzá, meg csak hozzá ne kelljen nyúlni.. Nekem az olyan fizikai fájdalom volt. Amikor meg szakítottam, állandóan sütött a nap ha esett akkor is. Az esőnek is örültem, mindennek örültem. Mosolyogtam egyfolytában. Megnyíltam az emberek felé. Azt az érzést sosem felejtem el, azt a szabadság érzést. Sajnáltam őt egy kicsit (mert amúgy nem érdemelte meg), de nagyon boldog voltam szakítás után. A legszebb pillanat volt a kapcsolatunkban. Hát így belegondolva de szar béna kapcsolatom volt az ahogy volt, hogy egy szép emlékek sincs róla...

2021. szept. 9. 06:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!