Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek vissza lehet hozni a vonzalmat egy kapcsolatba, vagy engedjük el egymást?
És mit akartok? Ez a kérdés.
Mert ha még valami nagy szerelmet, akkor biztos válni kell, de ha amúgy jól megvagytok, jól tudjátok egymást mankózni, akkor nem tudom.
Több párkapcsolati tanácsadó úgy vallja, hogy ott, ahol egykoron volt szenvedély, oda vissza lehet csalogatni. Nem kis feladat, hisz rengeteg sérelem van bennetek a másik részéről, de egy terapeuta rá tud világítani a másik oldalra. Sokan óckodnak tőle, hisz Magyarországon ez nem megszokott dolog. Merjetek segítséget kérni, szakembert bevonni. Én állítom hogy beválik.
Első körben pedig nagyon ajánlom neked a szerelempróba c. filmet és a könyv változatát. Nekem ez elég volt ahhoz, hogy motivált legyek. Engedd el az elveidet és az elvárássaidat. Inkább csak adj első körben, ha pedig nem válik be, akkor elkönyvelheted egy kudarcnak, de veszteni nem vesztesz vele. Sem az idődből, sem a tekintélyedből!
Kezdjetek el ujra randizni. Chatelni meg ilyenek :)pl rendelj neki futarral vmit bele kis kartyaval a telszamoddal, tegyel levelet a postaladaba Neki :) reggelre ird fel a tükörre hogy jo volt az este;) es ruzscsoknyom rá amikor felkel komasan ez fogadja, stb
ha ugy is halott ügy, egy probat megér. Mintha most ismerkednétek:)
Filmekben bejön az ilyen.
Ki kene probalni az eletben :)
8. vagyok
Az ujra egymasra talàlni probat irtam le
Kezeljétek egymast ugy mint az elején. Ne feküdj le vele kapasbol, huzd az agyàt meg ilyenek :)flört, titkos randik stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!