Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor csókolózik valaki?
szűzk*rva:D
am ha 18 évesen ennyit pasizott a buliban akkor nem tudom elhinni h szűz. legalábbis én nem bíznék benne. meg hát eléggé könnyen kaphatónak tűnik.
ma 21:49
attól még h szűz, sz.phatott orrba-szájba:D
az egy dolog hogy mit csinált előtted.
amikor nekem nincs pasim nekemis vannak ilyen apró kalandok h smárolok valakivel, vagy egyéjszakás kalandok amikor szexis, van meg többéjszakás meg ami épp jön. (22vagyok) de amikor őasim van akkor azért vagyok vele mert nem akarok mással semmit, egy csókot. sem. ez nyilvánvaló. szóval valószínűleg a te barátnőd is azért jött össze veled, és azért épp veled és nem mással mert veled akar lenni. alaptalan ettől parázni. és ne féltékenykedj a múlt miatt mert elronthatod vele nagyon a kapcsolatot.
ha olyan infoid vannak h az expasija mellett is smárolgatott mással akkor több okod lenne félni.. egy picit..
2155ös vagyok:
akkor meg mi is a probléma? ha tudod h nem csalna meg és szeret akkor igazán miért is aggódsz?:) végképp semmi okod nyugtalankodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!