Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a barátomat semmi nem érdekli, ami velem kapcsolatos?
1 és fél éve vagyunk együtt, de már most veszekszünk mindig, pedig nem is találkozunk mindennap. Írásban is összetudunk veszni. Most hétvégén vártam, hogy találkozzunk, mert rossz hírt kaptam, bár enélkül is szerettem volna vele találkozni. Összevesztem vele azon, hogy őt nem érdekli mi van velem, mi a problémám. Aztán elment a haverjához, akivel úgy berúgott, hogy teljesen összetörte magát. Emiatt nem is jött el hozzám, mert a szüleimnek biztos leesett volna, hogy részeg volt.
De máskor is volt már úgy a randit csak úgy lemondta. Különösen vártam hogy az augusztus 20.-át együtt töltsük, de akkor meg a szüleinek segített.
Ha valamit mondok neki tök normálisan, akkor is egyből mondja mit ugatok, b@szd meg, olyan a viselkedésed, mint a ribi exemé. Azt írja ilyenkor hogy fejezzem be. Normálisan nem lehet vele beszélni.
Szakíts, menekülj, ez tipikusan bántalmazó kapcsolat. Szeresd magad jobban ennél, nem ezt érdemled. Ha egy barátnőd lenne ilyen szituban, neki mit ajánlanál?
Na ugye... Akkor magadnak se akarj rosszat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!