Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Úgy tűnik, már semmi se működik?
Egyszerűen nem telik el úgy hét, hogy a párom ne sértődne be valamin. Történik egy apró dolog, akár csupán az ő értelmezése szerinti sérelem és egyik pillanatról a másikra totál megváltozik a viselkedése. Egyik este még azt mondja, mennyire boldog velem, másnap valamin besértődik és utána 3 napig nem szól hozzám meg én vagyok a legrosszabb a földön. Lehet, hogy nem vagyok tökéletes, de én nem szoktam ezt csinálni vele, pedig pár dolgon megsértődhetnék én is. Példa....utálom, ha valaki alkoholt iszik. Ő napi szinten megiszik 1-2 sört. Pénteken piásan jött haza a munkából, állítása szerint 6ot is megivott. Felment bennem a pumpa, de persze ehhez jópofát kell vágni, mert hadd élvezze már a szabad délutánját(...). Jó, oké, eltelt a nap. Másnap mentünk boltba, sört akart venni. Mondtam neki, hogy ne, igyunk akkor inkább egy üdítőt, és így is tettünk. Délután meg nekem támad, hogy ő szegény itt korlátozva van, mert egy sört se ihat meg. De ha tudja, hogy utálom, ha sörözik, és előtte nap egy csomót megivott, akkor legalább másnap miért nem tudja megállni a kedvemért? Másik kedvenc temája hogy sose figyelek rá, meg nem értem meg őt. Megkérdezem, mikor nem figyeltem rá, akkor konkrétumot nem tud mondani.
Egészségi állapota miatt egyáltalán nem is ihatna semmit, tegyük hozzá. De kb amiatt is veszekedni kell vele, hogy a betegsége miatti rendszeres vércukormérést meg ilyeneket megcsinálja, mintha kb én lennék a legrosszabb, hogy miért cseszegetem ezzel folyamatosan. Ezek a harcok totál kimerítőek, már kezd tenyleg nem érdekelni az egész...
25l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!