Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én látom rosszúl a dolgokat?
Szerintem nem akar téged fel válalni, és nem tart komolyra és ez csak egy sex kapcsolat egy kis kommunikációval és kész.
Keress mást őt meg felejsd el.
És szerintem nem fontos ki hány éves jó lenne ha erről le szokna az akit folyamatosan a kor érdekel valahányszor bárki ki rak egy kérdést ....
Mert nárcisztikus és lehet hogy azt akarja tőled meg kapni amit mástól nem kap meg a figyelmet.
És ennyi az egész.
Olvass a nárcisztikus emberekről és rájössz mi az ábra.
"Igazából felhívni is csak akkor lehet ha engedélyt ad rá és kizárólag csak akkor amikor vezet, mert otthon végkonyak a falak és hallja a szomszéd."
Ne haragudj, de nagyon röhögök. Ha egy ilyen után még szóbaállsz vele vagy egyáltalán felhívod, én nem tudlak sajnálni. Van a "párodnak" egy másik élete, te meg a palimadara vagy drágám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!