Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha túlságosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha túlságosan függök a páromtól?

Figyelt kérdés

Mielőtt összejöttünk volna eléggé független ember voltam, dolgoztam, buliztam, voltak barátaim, éltem az életem. Aztán ezek a barátok csúnyán átcsaptak és egyedül maradtam. Mára már a páromon kívül nincs senkim. Nagyon szeretem őt de úgy érzem pont azért mert ennyire függök tőle sokat veszekszünk mostanság. Neki vannak barátai akikkel eljár ami tök oké csak én amikor nem dolgozom és vele se tudok lenni hihetetlen magányos vagyok és kikészítem magam agyilag. Ráadásul állandóan arra gondolok mi lenne ha elveszíteném hisz nem csak őt veszíteném el azzal hanem a munkámat is ahol kifejezetten jól keresek hiszen ő ajánlott be mert ő is ott dolgozik csak másik területen. (Ezáltal látni nem látnám de úgy érzem akkor se tudnék úgy ott dolgozni)

Felemészt már ez az egész mert nem normális de nem tudom mit tehetnék...

2021. szept. 3. 21:34
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Próbálj valami hobbit találni vagy/és új baratokat
2021. szept. 3. 21:36
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
Háziállatok segítenek érzelmileg...
2021. szept. 3. 21:41
 3/6 anonim ***** válasza:
85%

En is tulsagosan fuggok erzelmileg a baratomtol.

Ami nekem sokat segit, az az, ha egyedul csinalok programokat.

Eljarok zene es tanc improvizaciora, heti legalabb egyszer elmegyek valakivel meginni valamit. A multkor meg bulizni is elmentem egyedul.

Vagy utazz el egy hetvegere pl. Becsbe egyedul, az ilyesmi sokat lendit az onbizalmon!

2021. szept. 3. 21:56
 4/6 anonim ***** válasza:
33%

Ha ezt bajnak érzed, akkor a kapcsolattal van a baj. Nem te vagy az első a párodnak?

Számomra is a férjem a minden, de én is neki, egymás elvesztésével borzasztóan lennénk. Minden szabadidőnket együtt töltjük, nem kell egyikünknek sem énidőzés, vagyis ha pl.olvasni akarok akkor ő itt mellettem szintén valamit csinál, vagy ha ő néz valamit akkor addig én is elfoglalom magam mellette.

Ellenben az exem mindig azt éreztette velem hogy nekem egyedül kell lenni és neki is a saját életét kell élni, aztán néha koccanunk. Nekem ez nem elég, egyáltalán nem. A társunk a másik felünk, jó hogy van egy bizonyos függőség.

2021. szept. 4. 08:40
 5/6 A kérdező kommentje:
Utolsó, itt inkább azzal van baj hogy túl soknak érzem ezt. Mi is együtt töltjük minden időnket de ettől függetlenül néha szerintem kell külön is egy kis idő. Nem is énidő, inkább csak az, hogy attól mert vagyok neki ő se felejtse el, hogy vannak barátai illetve én sem hogy van életem attól hogy ő van. Ettől függetlenül sose éreztette velem azt hogy a barátai fontosabbak lennének :) És nem is érezteti azt velem, hogy külön kell lennünk, csak előfordul, hogy mondjuk két hetente 1x elmegy a haverjaival valami programra. Illetve ő többet dolgozik mint én, így sokszor van, hogy amíg ő dolgozik egyedül vagyok otthon, és nehezen bírom nélküle. Mintha nélküle nem lenne életem, ha nincs velem nincs semmim és ez ijeszt meg. Nyilván rendben van, ha valamilyen szinten kialakul a függőség csak én ezt már részemről soknak érzem hogy nélküle kb nem lenne életem😅
2021. szept. 4. 14:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi barátokhoz is együtt járunk
2021. szept. 4. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!