Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Neki van igaza, vagy nekem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neki van igaza, vagy nekem? Bunkó volt vagy én vagyok túlságosan sértődékeny?

Figyelt kérdés

A barátom vezetett, jöttünk az autópályán. Összevesztünk, mert nem hallgatok rá. A vita hevében megemeltem a hangom, erre ő rám szólt, hogy az ő kocsijában ne kiabáljak különben szálljak át egy másik kocsiba vagy szálljak ki és menjek haza busszal.

Megsértődtem, főleg hogy nem először történt ilyen.

Neki áll feljebb, hogy úgy viselkedek, mint egy 6 éves.

2020. okt. 31. 16:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudjuk, hogy min vesztetek össze. Így nehéz megmondani kinek volt igaza...
2020. okt. 31. 16:56
 2/12 anonim ***** válasza:
65%
Így van, úgy viselkedsz, mint egy 6 éves. Szerintem túlreagálod, de nagyon.
2020. okt. 31. 16:57
 3/12 anonim ***** válasza:
98%
Elég nehéz úgy biztonsággal vezetni, hogy te kiabálsz mellette. A kérdés az, min vesztetek össze.
2020. okt. 31. 16:58
 4/12 A kérdező kommentje:
Ő is kiabált. Féltékenység a részéről.
2020. okt. 31. 17:00
 5/12 anonim ***** válasza:
79%
Jogos?
2020. okt. 31. 17:01
 6/12 anonim ***** válasza:
87%

Is-is. Vezetés közben engem is 3x annyira fel tudnak bosszantani és nagyon kell ügyelnem arra hogy ne legyed bazi ideges és tudjak figyelni az útra. Nem rudom van e jogsid v vezetsz-e de szerintem érthető.

Én úgy gondolom csak mérgében mondta.

Elhiszem hogy szarul esett de ennél nagyobb bajod ne legyen az életben.

2020. okt. 31. 17:41
 7/12 anonim ***** válasza:
82%

Nokent mondom, autopalyan vezetes kozben azt, aki vezet, tilos baszogatni. Amit mondott, olyan gesztus volt, mintha ki akart volna kapcsolni teged, mint a radiot.

Ebben az adott szituacioban megertem.

Sajat tapasztalataim szerint nok hajlamosak vezetes kozben is nyakig belemerulni maganeletbe, es esetleg kicsit osszetorik az autot.

Ferfiszolidaris no vagyok.

2020. okt. 31. 19:04
 8/12 anonim ***** válasza:
77%

Részben érthető amit mondott ez tagadhatatlan. Az más kérdés, hogy mennyire jogos mert erről nem írtál. De nagyon rossz, ha valaki ott ül melletted és kiabál a füledbe.

F

2020. okt. 31. 19:12
 9/12 anonim ***** válasza:
12%

Ő kocsija, ő vezet?

Akkor fogd be a pofádat, vagy gyalogoljál.

Nem tanácsos a sofőrt bosszantani, balesetveszélyes.

2020. okt. 31. 19:24
 10/12 anonim ***** válasza:
79%

A sofőrrel vezetés közben nem vitatkozunk sem nem kiabálunk, mert a vezetés veszélyes foglalkozás, ami összpontosítást igényel!

Én Téged hibáztatlak.

2020. okt. 31. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!