Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi értelme van az incelek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme van az incelek itteni "etetésének"?

Figyelt kérdés
Régebben még én is visszaírtam nekik. Akkor talán többen is voltak, többen írtak ki változatosabb kérdéseket. Mostanra ez lekorlátozódott 1-2 személyre, és a kérdéseik 90%-a arról szól, hogy a nők miért pénzéhesek. Minden nap felteszik ezt a kérdést kétszer, mégis 50-100 választ generálnak vele. A kérdező nyilvánvalóan vagy troll, vagy mentálisan sérült, aki nem hajlandó felfogni, bármit is ír neki az ember (leszámítva persze a vele egyetértő kommenteket), mégis sok válaszoló ugyanúgy fröcsögve, szemellenzősen válaszol nekik újra és újra. Mire jó ez? Ha senki nem válaszolna nekik, nem kapnának figyelmet, előbb utóbb eltűnnének.
2021. szept. 3. 11:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
és nem lehet, hogy mindig más teszi fel, tehát hogy elszaporodtak az incelek >> egymás között :-)
2021. szept. 3. 13:31
 12/18 anonim ***** válasza:
80%
7-esnek írom, hogy hiába jelentgeted az egyértelműen provokatív kérdéseket, a moderátorok nem teszik a dolgukat. Én is már azért jelentgetem, hogy nyoma legyen. A következő blackpilles kérdést, vagy az azt mantrázó válasznál a weboldalt jelentem fel, és csatolom a további kérdéseket is, amiket moderálás nélkül hagytak. Akkor majd hirtelen együttműködőek lesznek a hatóságokkal, és kiadják mind a kérdést kiíró, mind a helyeselő válaszolók internetes címeit, hogy mérsékelni tudják a büntetést. Ha más is megjelölte az adott kérdéseket az csak súlyosbítja az üzemeltetők büntetését. Nekik pénz jár a kattintás után, de jogszabályok is kötelezik őket, amit figyelmen kívül hagynak.
2021. szept. 3. 13:33
 13/18 anonim ***** válasza:
6%
Fellángolt a férfigyűlölő femcel forradalom?
2021. szept. 3. 13:36
 14/18 anonim ***** válasza:
81%

#13 olyanokat se törölnek amikben incel tömeggyilkossággal fenyegetőznek, azokkal már lehetne kezdeni valamit. Azzal nem hinném hogy foglalkoznának a hatóságok hogy a "nők rondák, buták, kvák".

Jelentettem már olyan választ is hogy "úgy megverném a r.bancot hogy 1 hétig napszemüveget kéne hordania", szerinted törölték? De ha én leírom egy oldalnyi ocsmány gyalázkodás után hogy okádok tőletek azt azonnal törlik.

2021. szept. 3. 14:03
 15/18 anonim ***** válasza:
61%

15

Amikor egy incel kérdés alá beírtam hogy behúznék egyet a kérdezőnek azt se törölték..24F

2021. szept. 3. 14:12
 16/18 anonim ***** válasza:
9%
#15 mert egy undorító embernek nem nevezhető megkeseredett femcel vagy
2021. szept. 3. 14:12
 17/18 anonim ***** válasza:
64%

#15 biztos nem jelentették. Gondolom nincsenek annyian hogy minden kategóriában mindent elolvassanak. A legtöbb osztás azért megmarad. Vicces is 😂

A behúzósnál ott voltam, ott is idióta volt az incel kérdező 😂

2021. szept. 3. 14:21
 18/18 anonim ***** válasza:
Ettől a sok etetéstől megkívántam egy sütit. Mindenki lakjon jól! :-) Legyen mindenki boldog!
2021. szept. 3. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!