Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözéskor anyagi problémák. Kinek van igaza?
Uramisten, ezt a felfogást... "Nyerészkedne rajtam", ""ingyen" kapna egy lakást", és másfél éve együtt vagytok. Nekem is van saját lakás, törlesztőt fizetem, nem is olyan keveset. Mikor fél év járás után hivatalosan is ideköltözött a barátnőm (gyakorlatilag 1,5 hónap után minden napját nálam töltötte, és vagy 3 éjszakát aludt az albérletébe), mondtam neki, hogy az a hitel az én gondom, azt fizetem én, ő csak a rezsi felét fizesse. De erről hallani sem akart, mondta, hogy egy pár vagyunk, együtt tervezünk, együtt spórolunk (kertesházra), úgyhogy végül elfogadtam, és felesbe fizetjük a törlesztőt, meg a rezsit, meg tulajdonképpen minden közös dolgunkat. El nem tudnám képzelni, hogy még én kérjek pénzt attól akit szeretek, egy olyan lakásra, ami nekem ingyen van. Te hogy mondod a szerelmed szemébe, hogy érezd magad otthon, 100 ezer forint lesz!
Én tuti nem tudnék együtt lenni egy ilyen mentalitású emberrel, mint te.
Ha azt mondjuk, hogy neked van igazad, attól jobb lesz a kapcsolatotok? Vagy a következő vita alkalmával vissza tudsz jól szólni, hogy ez a 10 ember neked adott igazat a netről és bibibí?
Teljesen mindegy, hogy kinek adunk igazat. Ha a párod szerint nincs igazad és nem juttok közös nevezőre, akkor ugyanolyan szarban vagy akkor is, ha random emberek neked helyeselnek valahol a világban.
A törlesztőt, a kajádat és a rezsi rád eső részét akkor is fizetnéd, ha ő nem lenne ott. Én sem fizettettem a párommal a lakásom illetékét, mert az én "bajom", lévén az én tulajdonom
Elég, ha fizeti a saját fogyasztását szerintem és ha a lakás később pl tisztasági festésre szorul, abba is beszáll, mert együtt laktátok le
"nyilván nem fogok tőle lakbért kérni, de azt sem szeretném, ha nyerészkedne rajtam. "
Aha, mert inkább te szeretnèl nyerèszkedni ő rajta.
Ha az egèsz rezsit fizeti, meg többet ad a bevásárlásba, azáltal burkoltan kèred el a lakbèrt, ès nyerèszkedsz a saját párodon, csak mert a szüleid alád toltak egy lakást. Az előző palid belement ebbe, hát ez nem fog, ès igaza is van.
Felezzétek a rezsit, meg a többit, az a fer. Ès akkor mèg mindig jobban jártál, mint egyedül, mert a rezsi nem nő a duplájára azzal, hogy ott lakik.
Nálunk ez úgy van, hogy enyém a lakás, én fizetem a rezsijét, az egyéb kiadásokat, kaját felezzük. Lakbért természetesen nem kérek.
32/F
Gyerekkel nyilvan teljesen mas, de itt nem errol van szo. Amit leirsz, kulon kassza egyebkent, azt leszamitva, hogy lehuztad a rezsivel.
(Ha szulnek, mindenkepp tobbet varnek el a pasimtol anyagilag, mint azelott.)
ha már ott lakik akkor a rezsit fizethetné, így is kevesebb kiadása lesz..
Az ilyen filléres emberek akik még az alap dolgokba se szállnak bele szó nélkül nem ám még utalgatással azoknak nem való kapcsolat !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!