Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megsértődnétek azon ha a barátotok ilyen nőellenes képet küldene nektek át?
szerintem csak akkor tekinthető viccnek, ha több témában, gyakran küld neked ilyen vicces dolgokat. Ha nem, akkor baja van veled/magával, a helyzettel, nem véletlen ezt küldi át
Gyakran heccel mindenféle témában?
Én átküldenék neki valami olyat, hogy a nőket orgazmussal lehet megtartani. Biztos rossz az ágyban, a legtöbb pasi rossz, vagy teljesítmény kényszeresek, biztos betalálna nála akkor is, ha nincs alapja.. Csak, hogy érezze a törődést..Egyébként ez passzívagresszív viselkedés, nagyon kerülni kell ilyen megoldási stratégiával rendelkező embereket.
Vagy manipulatív, akkor azt fogja mondani, hogy nem érti, miért sértődtél meg rajta, hisz csak vicc. De ha átküldesz neki egy szexes dolgot, rosszul fog neki esni és ki is fogja mutatni, akkor mutathatod, hogy látod, nem vicces.. Aztán megkapod, hogy: "de én valóban viccből küldtem, te meg nem"..
Nálunk volt ilyen, csak nem vicces képpel, hanem vicces beszólással. Egyik exem csak azokkal tudott viccelni, amik zavarták.. ez általában pénz téma volt, meg a súlyom. Nagyon sovány voltam, de neki nem voltam elég sovány, folyton rámszólt mennyit eszem. 45-48 kiló közt mozogtam, mondta mindig, hogy vigyázzak mert elérem a vágósúlyt--csak vicc volt. Tudom, hogy komolyan gondolta, csak akkor még nem ismerte be, mert amúgy zavarta, hogy annyit eszek, mint ő, aki kövérebb volt nálam 25 kilóval és mikor pár évre rá elértem az 50 kgt meg is jegyezte, hogy fogynom kellene..(akkor már nem voltunk egy pár)
Szóval vigyázz, valami zavarja. A legdrágább kaját választottad az étlapról?
Alapból nem jövök össze ilyen Nők lapja pasik-csajok szinten lévő emberekkel.
Van önkritikám, de nincs olyan tulajdonságom, ami azért van, mert puncim van. Ha küld viccet lusta emberekről, azon nevetek, mert kegyetlen lusta vagyok. De nem a nemem vagy a horoszkópom miatt, hanem mert én én vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!