Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van, hogy ezért nem szexel a férfi?
Már többször is téma volt, hogy ő gumi nélkül szeretné, de én még várnék és halogatom. Sokat gondolkodok azon, hogy szedjek e tablettát, na meg egy jó nőgyógyász is kéne ehhez, a jelenlegihez már nem akarok járni. Gumiban is teljesen jó volt eddig…Mostanában viszont nem nagyon kezdeményezi a szexet meg azt mondja hogy csinálhatjuk, ha akarom. Vagy esetleg fáradt. Volt, hogy nem találkoztunk 5 napig aztán mikor újra visszamentem reméltem, hogy akarja majd, de nem akarta..mostmár 1 hete nem volt semmi (együtt élünk)
Lehet ez amiatt, hogy többször kérlelt, hogy gumi nélkül csináljuk és ezért gumiban már nem is akarja? Van ilyen?…
Igen, lehetséges...beszéljétek meg.
A gumi hosszú távon pl nekem sem lenne opció, de nyílván szóba is hoznám.
ég és föld élvezet terén gumival illetve gumi nélkül, de nem hiszem, hogy pusztán emiatt már nem vágyna a szexre. inkább azt tudom elképzelni, hogy más okokból amúgy sem dübörgött benne olyan nagyon a szexuális vágy, aztán ez még rátesz egy lapáttal. vagy az is lehet, hogy teljesen más oka van.
amúgy a szövegből nem világos: tulajdonképpen mióta tart ez az időszak? mi volt korábban? biztos, hogy "teljesen jó volt" a szex? mióta vagytok együtt?
egyébként ha bármelyikőtök nem akarja csinálni gumi nélkül, akkor nem lesz szex gumi nélkül, ez egyértelmű (de gondolom, nem ez a kérdés)
"Gumiban is teljesen jó volt eddig…"
Neked lehet, de egy férfinak teljesen más érzés gumiban, és anélkül.
Úgy gondolom kapcsolat elején okés a gumi , amíg nem biztos semmi. De utána érdemes másra váltani. Úgy hogy mindkettőtöknek megfeleljen.
Tudom már megint a pasik az önzők, de ha a nők ugyanolyan különbséget tapasztalnának (gumival, vagy anélkül) szex terén , ők sem akarnák a gumit.
Elhiszem hogy van férfi aki jelentősebb különbséget nem érez. Sokan viszont igen...
Számomra sem igazán élvezetes gumiban. Úgy mondanám gumiban csak "reszelni" lehet, gumi nélkül pedig szeretkezni.
Válasz a kérdésedre, igen lehet azért nem kezdeményez mert egyszerűen nem élvezi a szexet gumiban.
Már a szám is kipállik,annyiszor leírtam,hogy a szex -kedv nem ott kezdődik a ferfinél sem, hogy szetteszitek a labatokat,vagy guminélkül akarjátok.
De mindhiába.Nem ér semmit! Begyökeresedett tarsadalmi normaként tovabbra is ösztönlénynek kell tekinteni a férfiakat.Elég neki 1 p..ci,vagy egy szép bugyi,egy jó nagy csöcs,vagy combfix,oszt jolvan!
Pedig lelki okai is vannak bőven.És ha ez nem valtozik,akkor jobb ha tudod,tőbb ez a "gumi vagy nem lenni gumi" kérdesnél jóval több!Nem most kezdődött és szépen lassan erodálódik,míg ki nem herélődik a férfi.És hiába akarod már,hogy :"De dugj már meg!!"Nem fog.Egyszerűen minden maradek kedvét elvette már valami.Olyasvalami,ami regóta tart,és belefáradt már az egészbe!
Remélem eddig nem jutott el a dolog!
Beszélgetni kellene!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!