Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van, hogy ezért nem szexel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van, hogy ezért nem szexel a férfi?

Figyelt kérdés

Már többször is téma volt, hogy ő gumi nélkül szeretné, de én még várnék és halogatom. Sokat gondolkodok azon, hogy szedjek e tablettát, na meg egy jó nőgyógyász is kéne ehhez, a jelenlegihez már nem akarok járni. Gumiban is teljesen jó volt eddig…Mostanában viszont nem nagyon kezdeményezi a szexet meg azt mondja hogy csinálhatjuk, ha akarom. Vagy esetleg fáradt. Volt, hogy nem találkoztunk 5 napig aztán mikor újra visszamentem reméltem, hogy akarja majd, de nem akarta..mostmár 1 hete nem volt semmi (együtt élünk)

Lehet ez amiatt, hogy többször kérlelt, hogy gumi nélkül csináljuk és ezért gumiban már nem is akarja? Van ilyen?…

2021. aug. 29. 22:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
22%

Igen, lehetséges...beszéljétek meg.

A gumi hosszú távon pl nekem sem lenne opció, de nyílván szóba is hoznám.

2021. aug. 30. 10:34
 12/15 anonim ***** válasza:
67%

ég és föld élvezet terén gumival illetve gumi nélkül, de nem hiszem, hogy pusztán emiatt már nem vágyna a szexre. inkább azt tudom elképzelni, hogy más okokból amúgy sem dübörgött benne olyan nagyon a szexuális vágy, aztán ez még rátesz egy lapáttal. vagy az is lehet, hogy teljesen más oka van.

amúgy a szövegből nem világos: tulajdonképpen mióta tart ez az időszak? mi volt korábban? biztos, hogy "teljesen jó volt" a szex? mióta vagytok együtt?

egyébként ha bármelyikőtök nem akarja csinálni gumi nélkül, akkor nem lesz szex gumi nélkül, ez egyértelmű (de gondolom, nem ez a kérdés)

2021. aug. 30. 10:38
 13/15 anonim ***** válasza:
51%

"Gumiban is teljesen jó volt eddig…"

Neked lehet, de egy férfinak teljesen más érzés gumiban, és anélkül.

Úgy gondolom kapcsolat elején okés a gumi , amíg nem biztos semmi. De utána érdemes másra váltani. Úgy hogy mindkettőtöknek megfeleljen.

Tudom már megint a pasik az önzők, de ha a nők ugyanolyan különbséget tapasztalnának (gumival, vagy anélkül) szex terén , ők sem akarnák a gumit.

Elhiszem hogy van férfi aki jelentősebb különbséget nem érez. Sokan viszont igen...

Számomra sem igazán élvezetes gumiban. Úgy mondanám gumiban csak "reszelni" lehet, gumi nélkül pedig szeretkezni.

Válasz a kérdésedre, igen lehet azért nem kezdeményez mert egyszerűen nem élvezi a szexet gumiban.

2021. aug. 30. 11:36
 14/15 A kérdező kommentje:
10 hónapja vagyunk együtt. A “visszamentem” arra vonatkozik, hogy egy hétre haza kellett mennem. Nem köztünk volt veszekedés.
2021. aug. 30. 19:22
 15/15 anonim ***** válasza:

Már a szám is kipállik,annyiszor leírtam,hogy a szex -kedv nem ott kezdődik a ferfinél sem, hogy szetteszitek a labatokat,vagy guminélkül akarjátok.

De mindhiába.Nem ér semmit! Begyökeresedett tarsadalmi normaként tovabbra is ösztönlénynek kell tekinteni a férfiakat.Elég neki 1 p..ci,vagy egy szép bugyi,egy jó nagy csöcs,vagy combfix,oszt jolvan!

Pedig lelki okai is vannak bőven.És ha ez nem valtozik,akkor jobb ha tudod,tőbb ez a "gumi vagy nem lenni gumi" kérdesnél jóval több!Nem most kezdődött és szépen lassan erodálódik,míg ki nem herélődik a férfi.És hiába akarod már,hogy :"De dugj már meg!!"Nem fog.Egyszerűen minden maradek kedvét elvette már valami.Olyasvalami,ami regóta tart,és belefáradt már az egészbe!

Remélem eddig nem jutott el a dolog!

Beszélgetni kellene!!

2021. aug. 31. 01:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!