Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párotok ugyanazon a helyen csinált volna képet veled mint az exével zavarna?
Pasimnál én már rákérdeztem erre, amikor engem elvisz helyekre szexelni hogy kb minden nőt ugyanoda a bejáratott helyeire visz es valojaban ezek csak nekem egyeduli élmenyek vele neki meg olyan snassz?
Kiakadva rám nézett es mondta hogy NEM, azokon a helyeken eddig egyedul volt szivni meg amikor pl ki volt bukva, én az ELSŐ nő vagyok akit a saját kis belsőbb helyeire elvisz.
Aztán kerdeztem hogy első...?
Erre mondta es az utolso is (azaz másokat nem oda hurcolna ahol velem k.félt addig)
Te minek hasonlítgatod ezt? Az a kérdés is a tied, ahol a csaj ugyanazt a ruhát vette fel?
Az bezzeg nem zavar, hogy ugyanazt a puncit használod, ugye?
Kicsit higgadj le, mert el fogod üldözni a csajodat. Nem az exe miatt fogtok szakítani, hanem miattad.
Baromság a tükrös példa.
Te vagy az a srác is, aki amiatt akadt ki, mert a párod ugyanolyan óvszert választott, amit már korábban is használt, igaz?
Betegesen féltékeny vagy, ha ezt így folytatod tovább a lány hamarosan megunja a balhékat és szakít majd, de nem az exe miatt, hanem a viselkedésed miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!