Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párotok ugyanazon a helyen csinált volna képet veled mint az exével zavarna?

Figyelt kérdés
2021. aug. 29. 16:20
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Szerintetek a tükrös példa abszolút beteges? Mert az is megtörtént, hogy ugyanolyan tükrös képet csináltunk de talán ez nem annyira nagy baj.
2021. aug. 29. 16:31
 12/20 anonim ***** válasza:
31%

Pasimnál én már rákérdeztem erre, amikor engem elvisz helyekre szexelni hogy kb minden nőt ugyanoda a bejáratott helyeire visz es valojaban ezek csak nekem egyeduli élmenyek vele neki meg olyan snassz?

Kiakadva rám nézett es mondta hogy NEM, azokon a helyeken eddig egyedul volt szivni meg amikor pl ki volt bukva, én az ELSŐ nő vagyok akit a saját kis belsőbb helyeire elvisz.

Aztán kerdeztem hogy első...?

Erre mondta es az utolso is (azaz másokat nem oda hurcolna ahol velem k.félt addig)

2021. aug. 29. 16:34
 13/20 anonim ***** válasza:
16%
*igaz hogy ez nem fotózas, de sztem ritka szánalom az aki minden párját exét ugyanoda visz meg ugyanazt csinalja velük ugyanugy..
2021. aug. 29. 16:34
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Te minek hasonlítgatod ezt? Az a kérdés is a tied, ahol a csaj ugyanazt a ruhát vette fel?

Az bezzeg nem zavar, hogy ugyanazt a puncit használod, ugye?

Kicsit higgadj le, mert el fogod üldözni a csajodat. Nem az exe miatt fogtok szakítani, hanem miattad.

2021. aug. 29. 16:35
 15/20 A kérdező kommentje:
Szóval a tükrös példa abszolút baromság?
2021. aug. 29. 16:38
 16/20 anonim ***** válasza:
21%
Ketté tépném a fényképet és a szájába nyomnám
2021. aug. 29. 16:41
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
A tini párkapcsolatok kategóriát lejjebb találod!
2021. aug. 29. 16:44
 18/20 anonim ***** válasza:
97%
Szóval ha mondjuk a az előző kapcsolatában is elmentek a budai várba fagyizni meg veled is elmegy, akkor az már biztosan beteges és tuti azért van, mert nem lépett túl az exén? Ha volt egy hosszabb kapcsolata az embernek, ahol nem csak a négy fal között ült, akkor szerinted az lenne az adekvát folytatás egy új kapcsolatban, ha be se teszi a lábát olyan helyekre, ahol már járt az exével? Akár legyen szó a budai várról, akár egy balatoni nyaralásról, akár a saját szobájáról a tükör előtt. Nehogy már. Ne legyél ennyire beteges.
2021. aug. 29. 17:00
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Baromság a tükrös példa.

Te vagy az a srác is, aki amiatt akadt ki, mert a párod ugyanolyan óvszert választott, amit már korábban is használt, igaz?

Betegesen féltékeny vagy, ha ezt így folytatod tovább a lány hamarosan megunja a balhékat és szakít majd, de nem az exe miatt, hanem a viselkedésed miatt.

2021. aug. 30. 12:23
 20/20 A kérdező kommentje:
De egyszerűen annyi minden volt pl volt neki egy közös pulcsija az exével amit kidobott piros volt. És erre velem is vesz egy közöset ami piros ő azt mondta neki eszébe se jutott csak megtetszett neki amiatt vett velem olyat
2021. aug. 30. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!