Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan küzdhetném le ezt a féltékenységet?
22 éves vagyok, és csak három hónapja jöttem össze az első barátnőmmel. A munkahelyemen ismerkedtünk meg, ahol én voltam az egyetlen férfi, akivel együtt dolgozott. Addig rendben volt minden.
Azonban munkahelyet váltott, ahol javarészt pasik vannak, és pár nap alatt elég bennsőséges kapcsolatot alakított ki. Itt ünneplünk jelenleg, és előttem flörtölt az egyik munkatársával, akiről ráadásul azt mondta, hogy ha szingli lenne, akkor kefélne vele. Ti hogy éreznétek???
Igen, félek, hogy sem jobb, sem semmilyen nem lesz, ha vele szakítok.
Képzeld el mi történt kedd este. Takarítottam, elmosogattam, főztem otthon. Vártam haza. Erre írt, hogy a későbbi busszal jön, mert előbb megiszik valamit két kollégájával - egyikük az a csávó, akiről azt mondta qurna vele!
Telt az idő, kérdeztem jön-e már hazafele - hát nem, nem szállt fel a későbbi buszra sem. Sőt, azt kérdezte, hogy nem bánnám-e, ha *csávó neve* és *kolléganő neve* vele jönnek. KÉPES VOLT FONTOLÓRA VENNI, HOGY HAZAHOZZA AZT A CSÁVÓT!!!! Elsem tudom mondani milyen ideges lettem!! Igent mondtam, mert látni akartam hogyan viselkedik vele.
Kiszellőztettem a fejem miközben ez a három taxival érkezett haza és csak nálam volt kulcs. Miután kinyitottam az ajtót kijött a macska és a csajom mondja a csávónak "most már megsimogathatod a cicusom". Persze, a macskára gondolt....
Órákig maradtak és iszogattunk. Közben csajom folyamatosan szexuális "vicceket" mondott (pl. nem-e csinálnánk édeshármast) meg iszogatott a csávó poharából. Ráadásul még több piát rendelt az ÉN BANKKÁRTYÁMMAL. Utólag azt mondja, hogy véletlen volt és észre sem vette, hogy az enyém...
A végén egyedül kisértem ki a csávót, aki tisztességesnek tűnt, mert az ajtónál beszéltünk egy kicsit és azt mondta, hogy a csajom túlment egy határon és ő nem akar tőle semmit, mert tiszteletben tartja a kapcsolatunkat.
Másnap reggel elmondtam a csajomnak, hogy ez az egész mennyire felkavart és hogy volt képes a szombati incidens után egyáltalán FONTOLÓRA VENNI, hogy elhozza azt a csávót az otthonunkba.
Erre ő "dehát kétszer is megkérdeztem tőled, hogy nem-e zavarna-e". Meghogy ilyen flörtölős és nem tud napról napra megváltozni és, hogy csak engem akar, csodálatos férfi vagyok és gyereket akar tőlem.
Úgy állította be a dolgot, mintha az én hibám lenne, mintha azért történt volna minden, mert rábólintottam hogy átjöhwtnek!! Mintha az én hibám lenne, hogy le se xart, nem tartotta tiszteletben az érzéseimet és képes volt hazahozni azt a pasit akiről azt mondta szexelne vele ha én nem lennék, és a szemem előtt flörtölt vele!!
Az a szerencse, hogy a csávónak ez az utolsó hete és utána visszamegy egyetemre - de ki tudja, lehet utána a csajom kifog valaki mást...
Ha szakítanék vele, az összetörné a szívem - de az is, hogy ha megcsalna.
Nem tudok nem arra gondolni, hogy örökké egyedül maradnék... Mert ez a csaj végül is ő szedett fel engem és nem fordítva. Én akárhányszor bepróbálkoztam valakinél, mindig elutasítottak. Ja és hadd jegyezzem meg, hogy a csajom egy átlagosnál csúnyább, kissé kövér nő.
Nőnek dugásra persze. De neked ez ne haragudj, de nem pálya. Rommá aláz mások előtt is, hülyére vesz - ha az orrod előtt qrna félre, akkor megértenéd, hogy egy buta, arrogáns r*banc, aki téged semmibe vesz?
Gyereket, persze... na még az kéne...
Miért nem irsz neki hogy epp a ket baratnojevel iszol meg valamit mert elhivtak. Es elotte beszelnek a ket baratnojevel elhivnam oket teazni.
Hidd el biztos venne a lapot plane hogy ignoraljak.
Amugy siman csak szakitanod kellett volna vele, mert legkozelebb majd azt irja hogy kesobbi busszal megy mert a pasi lakasara megy.
Ne legyel naív. Attol meg nem kell felned hogy nem lesz jobb. Tuti biztos van olxan akinek tetszel csak nem tudsz rola.
Szoval szerintem azert nem mersz szakitani vele mert ezek szerint o hordja a nadragot. Az hogy eddig visszautasitottak az csak azt jelenti hogy nem a megfelelo helyen kerestel. Figyi szerintem nem fog valtozni a csavo elmegy egyetemre es lesz majd masik akivel ugyanezt eljatsza csak lehet ot nem fogja erdekelni hogy a baratnod kapcsolatban van?
Ha ezt igy hagyod papuccsa fog tenni a baratnod. Sanszos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!