Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan győzzem le az irigységet?

Hogyan győzzem le az irigységet?

Figyelt kérdés

Tudom, gyerekes.

A legjobb barátommal lovagolunk. Egyszerre kezdtük el.Mindketten a vágtánál tartunk. Én szinte kiesek a nyeregből ,ha nem pónin megyek(pónin is pattogok,de már kinőttem őket). Nagyon rosszul megy a vágta. A barátnőm már osztály lovas. Terepre megy minden hétvégén,és lehet ,hogy lesz lova. Az oktató agyon dicséri. Tényleg megérdemli, csak az emberben ilyenkor kezd kialakulni az irigység.

2021. jún. 29. 13:34
 1/5 anonim ***** válasza:
85%

Mindenki másban jó. Ő tehetségesebb lovaglásban, te meg biztos kenterbe vered más területen.

Ha a legjobb barátod, akkor szerintem mondd el neki. Nem vádlóan, csak őszintén, hogy ez elkezdett kialakulni benned, tisztában vagy vele, ugyanakkor őszintén elismered hogy ügyes, és szeretnéd megszüntetni ezt a negatív érzést.

Ha tényleg a barátod, akkor megérti.

Ezzel egyrészt kiadod magadból a frusztrációt, másrészt meg tudjátok beszélni. Esetleg tippeket is tud adni.

2021. jún. 29. 13:42
 2/5 anonim ***** válasza:
15%

Na, már nem volt hely a lovas rovatban? VAgy ott már mindenki rájön, hogy megint a szokásos....?

LOL

2021. jún. 29. 13:43
 3/5 anonim ***** válasza:
75%
Nagyon kevés ember van, aki nem képes a vágtát kiülni. Szerintem meg kéne tanulni. Ha nem itt, máshol. Elmondták, mit kell csinálni? Elmondták, mit csinálsz rosszul?
2021. jún. 29. 13:47
 4/5 anonim ***** válasza:
89%

Természetes dolog, hogy féltékenység érzel ebben a helyzetben. Szerintem ezt nem kell elmondanod neki, rossz érzéseket okoznál a barátodban.

Magadban kell helyre tenned, átgondolnod, miért bánt ennyire? Önbizalom hiány esetleg? Szerintem ne azt nézd, hogy ő jobb, meg hogy te mit nem tudsz, hanem hogy hogyan lehetnél jobb. Esetleg kérd meg a barátodat, adjon tanácsot, ő hogyan csinálja.

2021. jún. 29. 14:47
 5/5 anonim ***** válasza:
91%
A lovagláson belül is mindenki másban jó. Hagy tájékoztassalak: egyikőtök sem tud lovagolni. Odamennék, és a barátnődről is tunék mondani egy rakás szart, na meg rólad is. Nincs ezzel baj, tanulólovasok vagytok, egyikőtök a tanulási folyamat egyik részén veszi nehezebben az akadályokat, másikon. Lehet hogy a barátnőd jobban tudja lekövetni a ló mozgását, más hibája van. Szépen tanuljál lovagolni és ne azzal foglalkozz ki hol tart. Az is lehet, hogy ezért fejlődsz lassabban, mert ő a lovára figyel, amíg te meg rá. Figyelj a lóra és az edzőre!
2021. jún. 29. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!