Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "Ne akard megtudni milyen az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Ne akard megtudni milyen az, ha ideges vagyok. Már így is felk...rtad az agyam." Ebből a mondatból mire lehet következtetni?

Figyelt kérdés
Ezt a barátom mondta nekem telefonon, mikor mérges lett rám, mert összevesztünk. Élőben még sosem mondta ezt nekem. Még nem élünk együtt.
2021. aug. 28. 11:57
1 2
 1/17 Noren1989 ***** válasza:
100%
Ebből arra lehet következtetni, hogy nem is fogtok együttélni ;)
2021. aug. 28. 11:58
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Ő a barátod? Szerintem te is tudod a választ.
2021. aug. 28. 12:00
 3/17 anonim ***** válasza:
92%
Azt, hogy ezek után nem volna a barátom.
2021. aug. 28. 12:05
 4/17 anonim ***** válasza:
91%
ebből arra leht következtetni, hogy rossz helyen vagy, rossz emberrel beszélsz, s tudod mit kell tenned.
2021. aug. 28. 12:18
 5/17 anonim ***** válasza:
25%
Gondolom hülyeséget csináltál.
2021. aug. 28. 12:21
 6/17 A kérdező kommentje:
Azt mondtam neki, hogy nem értem, hogy van mindenre ideje csak rám nincs. Mostanában elég gyakran visszamondja a találkozókat, persze nem mindig.
2021. aug. 28. 12:22
 7/17 anonim ***** válasza:
89%
Egyrészt te is közölhetted volna picit másképp, kevésbé számonkérően, pl. "jólesne, ha több időt töltenénk együtt". Viszont a válasza minden szempontból problémás, bármire volt is ez a válasz. Menekülj!
2021. aug. 28. 12:45
 8/17 anonim ***** válasza:
88%
Arra lehet következtetni, hogy nem akarod megtudni milyen az, ha ideges. Szerintem tényleg nem akarod...
2021. aug. 28. 13:18
 9/17 anonim ***** válasza:
85%
"Ne akard megtudni milyen az, ha ideges vagyok. " Lehet kapsz egy két sallert is majd, ha sikerül felidegesítened.
2021. aug. 28. 13:19
 10/17 anonim ***** válasza:
81%

Őszintén? Nagyon proli a pasid. Nem is volt necces ahogy rákérdeztél, pláne, hogy folyamatosan kihátrál a találkozókból. Egy normális pasi, ha van indoka rá, akkor bocsánatot kér és elmondja, hogy ez nem kihátrálás, ha nem veled képzeli akkor meg őszintén elmondja, és nem az időt húzza, és nem keres más elfoglaltságot mikor veled kéne találkoznia.

Én ezek után megmondtam volna neki, hogy jó akkor elválnak útjaink, és fogtam volna és befejeztem volna a hívást. Minek rabolja az idődet?

2021. aug. 28. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!