Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan nő, akit nem zavar,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő, akit nem zavar, ha a párja néha megnéz egy-egy jobb nőt az utcán séta közben?

Figyelt kérdés

2021. aug. 24. 21:33
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
83%
Nem a ránézésről van szó, de végülis csak 30x írták le. Hanem a gusztustalan bámulásról, mikor utána is fordulsz és az ostoba fejed követi a valag mozgásának vonalát 😂
2021. aug. 25. 20:53
 22/33 anonim ***** válasza:
72%
Nem, mert én is megnézem a jó pasikat. Nem feltűnően persze
2021. aug. 25. 22:41
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg egy pillanatra tekint rá, aztán el, megjegyzi, hogy "csinos", az oké. A "megnézést", bámulást, segg/mell/lábnézegetést nem kultiválom, nem egy sudribunkóval szeretnék kapcsolatot.
2021. aug. 26. 11:14
 24/33 anonim ***** válasza:
25%
Hát igen, az országos problémák, a nézése(meg a járása :D), bezzeg ennél komolyabb témáknál lapítás van :D
2021. aug. 27. 19:58
 25/33 anonim ***** válasza:
74%

"Emberek, most kajak az a problémátok, hogy valaki rámer nézni a másikra és meri azt gondolni, hogy csinos/helyes/jó a haja/sminkje stb?"

A hajat, sminket megérteném. Ha azt mondaná, wow, micsoda érdekes fonat, vagy hú, azt a tusvonalat mintha vonalzóval húzta volna. De ilyet nem mond férfi. A csinit meg azért nem értem, mert én sem nézek meg senkit.

2021. aug. 27. 21:35
 26/33 anonim ***** válasza:
0%
#25 De te csak magadból indulsz ki. Az emberek nagyrésze nem ilyen. Sőt. Úgyhogy inkább ezen kellene elgondolkozni, hogy nem vagyunk egyformák, és azért , mert valaki más, az nem feltétlen baj, ha nem árt senkinek.
2021. aug. 27. 22:35
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj, persze, de azt nem mondanám, hogy nem árt. Ha én utána undorodom tőle, az nem nekem közvetlenül, de a kapcsolatunknak árt. (Ha akármi miatt undorítónak látom, az szerintem rossz.)
2021. aug. 27. 22:46
 28/33 anonim ***** válasza:
0%

Azért, mert az egód nem bírja, hogy van szeme és rajtad kívül más szép ember is él a Földön? Nem gondolod, hogy ez már kisse orvosi eset szintű önbizalomhiány?

Azért undorodni valakitől, mert meg mert nézni mást, durva túlkapás. Persze te tudod mit hogy élsz meg, minden esetre sajnálom a párodat, ha van.

2021. aug. 27. 22:53
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ez undorodás. Semmi köze az egohoz. Leírtam, ez olyan, mintha csorgatná a nyálát más kajájára.

Ennek ahhoz van köze, hogy nem értem. Ha mondjuk ismernék olyan embert, aki elmegy eladó ingatlanokat nézni, de nem akar lakást venni, akkor sem érteném, hogy de akkor minek?

Egy csomó ilyen dolog van, ami nekem annyira szürreális, hogy olyan, mintha csak a filmekben létezne. Pl a megcsalás, rossz testvéri kapcsolat, nemi erőszak, vagy mások kukucskálása. Annyira idegen tőlem, hogy nem értem, és nem tudom átérezni.

2021. aug. 27. 23:31
 30/33 anonim ***** válasza:
0%
De ezt nem kell átérezni, csak elfogadni. Bár ha ezeket az általad felsorolt dolgokat sem tudod "elfogadni" és egy minimálisan azonosulni velük, tényleg nagy veled a baj. Burokban élsz, vagy csak empátiád nincs? Nem bántásból, tényleg, de ez nem normális, ahogy ezekhez viszonyulsz.
2021. aug. 27. 23:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!