Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő, akit nem zavar, ha a párja néha megnéz egy-egy jobb nőt az utcán séta közben?
"Emberek, most kajak az a problémátok, hogy valaki rámer nézni a másikra és meri azt gondolni, hogy csinos/helyes/jó a haja/sminkje stb?"
A hajat, sminket megérteném. Ha azt mondaná, wow, micsoda érdekes fonat, vagy hú, azt a tusvonalat mintha vonalzóval húzta volna. De ilyet nem mond férfi. A csinit meg azért nem értem, mert én sem nézek meg senkit.
Azért, mert az egód nem bírja, hogy van szeme és rajtad kívül más szép ember is él a Földön? Nem gondolod, hogy ez már kisse orvosi eset szintű önbizalomhiány?
Azért undorodni valakitől, mert meg mert nézni mást, durva túlkapás. Persze te tudod mit hogy élsz meg, minden esetre sajnálom a párodat, ha van.
Nem, ez undorodás. Semmi köze az egohoz. Leírtam, ez olyan, mintha csorgatná a nyálát más kajájára.
Ennek ahhoz van köze, hogy nem értem. Ha mondjuk ismernék olyan embert, aki elmegy eladó ingatlanokat nézni, de nem akar lakást venni, akkor sem érteném, hogy de akkor minek?
Egy csomó ilyen dolog van, ami nekem annyira szürreális, hogy olyan, mintha csak a filmekben létezne. Pl a megcsalás, rossz testvéri kapcsolat, nemi erőszak, vagy mások kukucskálása. Annyira idegen tőlem, hogy nem értem, és nem tudom átérezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!