Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm egyedül jár szórakozóhelyre, heti több alkalommal éjszakázik, és én vagyok a rossz, aki csak képzelődik. Mit tegyek?
Ez a kapcsolat kihűlt.
Beleszoktatok egymásba.
A csaj valószínű úgy van vele, vagy neki és kèsz.
Sok időt energiát toltàl bele, és nem kaptàl , de nem is kértél cserèbe semmit.
Tedd fel magadban a kérdést, hogy érdemes e örlődnöd ameddig nem szakad el az a bizonyos hajszàl , ami ezt a kapcsolatot összetartja , vagy újrakezded egy olyan emberrel akivel nem egyoldalú a kapcsolat
Üdv a clubban baratom.Az összes kliset sikerült a baratnődnek összehordania.Mígt te szépen a w0 órasi film után leoltod a villanyt,ő sikeresen pasikat hesseget el egy mulatóhelyen.Hősiessen ellenál,persze őszinte,mert elmondja neked.Tiszta lelkiismeret vidam ejszakák!
Szuper.Főleg neki.A nagy szamok tőrvenye alapjan hamarosan a hősies ellenálás megtörik.
Ugye érzed a kontrasztot?
Kuka!
Egy darabig komolyan gondolkodtam, hogy melyikőtök a nő és a férfi a kapcsolatban. Olyan benyomásom támadt, mintha te lennél a női szerepben.
Mit mondanék? Azt, hogy légy férfi, aki az erő útját járja, ne egy kis mimóza, akit hülyére vesznek. Én biztos, hogy ejteném a csajt a helyedben. Szórakozik veled.
Hogy tovább rontsam a hangulatodat: Amikor volt szeretőm és eljöttem tőle, akkor utána kedves voltam a barátnőmmel. És nagyon jókat szeretkeztünk ilyenkor.
A barátnőd is írhatja teljesen őszintén, hogy mennyire szeret, csak ki tudja, hogy előtte mi történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!