Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjem nem bír elviselni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem nem bír elviselni, csak ha gyógyszert szed. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Idegesíti ahogy beszélek, ahogy kiejtem pl a Té, Pé betűket. Azt mondja ha másokkal beszélek undorítóan affektálok. Szerinte képtelen vagyok normális beszédre, ingadozik a hangom, emiatt bizonytalan (ezek után nem csodálom). Szinte minden nap elmondta hogy undorítóan beszélek, és szar vagyok. Egyszerűen nem tud nem ideges lenni, ha valami hibát vétek a beszédben (pl egy csattanás). Szerinte tönkre tettem idegileg, mert nem változom. Csak akkor bír elviselni valamennyire ha depresszióra szed gyógyszert, de most nem szedi.

Iszonyúan el vagyok keseredve, tudom hogy vannak hibák a beszédemben, de egyszerűen nem értem hogy ha szeret hogy lehet hogy ennyire nem tudja elviselni. Nem tudok felszabadult lenni a társaságában, mert folyton azt lesem hogy hogy reagál arra ahogy beszélek.

Nem szeretnék válni, meg szeretném oldani. Tud valaki tanácsot adni?

Egy elkeseredett 30 éves, 5 éve házas feleség...

2021. aug. 21. 15:16
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Még ismerkedéskor volt egy dolog amit megjegyzett, hogy nem tetszik neki ahogy ezt és ezt mondom. Sajnos nem vettem ezt intő jeleként. Aztán házasság után fokozatosan jöttek újabb és újabb dolgok. Szerinte én vagyok egyre rosszabb. Persze egyre rosszabbul reagálom le, de ki ne tenné ezt. Az elején még nagyon bántott és változni akartam. Ma már rettenetesen belefáradtam.
2021. aug. 21. 16:03
 12/24 anonim ***** válasza:
73%

Nagyokat szoktam derülni ebben a szekcióban azokon akik minden kis falatnyi incidensre nyomják a szakítás dumát... DE! Ha ezt nem tudjátok megbeszélni és meg tudna változni (és másban amúgy remek partner), akkor "bódottá". De ha ezen nem tud változtatni és/vagy ha meg is változna, de találna mást, akkor ideje lenne elgondolkodnod, hogy TÉNYLEG AKAROD ezt? :( Biztos nem találna vmi mást amibe belekötne? :(

Ahogy olvasom a hozzászólásaidat, igazából rettenetesen meg akarsz neki felelni. Ez hosszútávon fel fog őrölni! :(

2021. aug. 21. 16:15
 13/24 anonim ***** válasza:
73%

*ezt MEG tudjátok beszélni

na :)

2021. aug. 21. 16:15
 14/24 A kérdező kommentje:

Az a jó hogy vannak "nagy" beszélgetéseinket. De 90%ban szerinte én vagyok a hibás. Szerinte meg kellene tanulnom normálisan beszélni. Nagyon ritkán van hogy elismeri magáról hogy ez nem normális, tudja ő...

Valószínűleg valóban vannak hibáim(beszédben) . Emberekkel dolgozom 10 éve kb. Annyira nem lehet szörnyű ahogy beszélek... Bár szerinte más se bírja ahogy beszélek, csak egy idegen nem szól érte...

2021. aug. 21. 16:20
 15/24 anonim ***** válasza:
50%

Váltanék orisz vagy olasz akcentusra ha vele beszélek :D

Csáo belló molto bene inflagranti ebed elkeszűűlt jojjon mr gentlemaan please

Vagy en nagyon szerrretnii magat akarrom latni a farrkát, vajon merre is kerrressem ah zó :D

2021. aug. 21. 16:27
 16/24 anonim ***** válasza:
55%
Az akcentusok amugy is szexik :D
2021. aug. 21. 16:28
 17/24 anonim ***** válasza:

14: És ha tényleg van beszédhibád? Ha ezzel együtt nem fogad el, akkor megette a fene!!!

Ismerkedtem olyan lánnyal anno aki ténylegesen kicsit beszédhibás volt. (Hallókészüléket viselt és gondolom nem alakult ki rendesen a hangképzése). Az egész lénye a kis beszédhibájával együtt tök aranyos volt. 😊 Sosem szekáltam volna ezért (amúgy sem, másért sem), azért is fura számomra a férjed viselkedése. :(

Adom a többiek véleményét, sanszos, hogy ez csak ürügy számára. Lehet töketlen ahhoz, hogy szakítson, próbálja (tudat alatt) kiprovokálni, hogy te tedd meg. :(

2021. aug. 21. 16:33
 18/24 anonim ***** válasza:

Figyu, ha orvos néz tud rajta segíteni, te se tudsz.

Mész tönke, veszíted el az életedet, az meg csak egy van.

Lassan a második félidőbe érsz.

Az elsőt elbuktad, arra keress egy egészségest!

2021. aug. 21. 17:06
 19/24 anonim ***** válasza:
17%

Jah, szóval szürcsögsz, dadogsz, csettegsz meg mittomén hogy beszélsz, de ne te oldd meg a beszédproblémádat áá ne!Nehogy a beszédhiba kezelését vedd fontolóra, Hanem őt cseréld le! Aztán a szomszédokat meg az egész falut.

Ettől majd kevésbé fogsz csettegni!

Egyesek annyira fordítva ülnek a lovon.. hihetetlen.

2021. aug. 21. 21:25
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

#19, jól beszélsz: mit tudod te!

Te nem fordítva szálltak a lóra, te mellé ültél.

2021. aug. 21. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!