Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-30 éves férfiak! Összejönnétek egyetemista lánnyal?
Nem. Túl nagy a távolság.
Max olyan egyetemistával foglalkoznék, aki levelezőre jár és dolgozik is.
150-200 km...
Ilyen távolságból hülyeség az egész. 40-50 km-er még oké, de 100 felett már nem éri meg. Csak benzinből és kocsikopásból ez kb 20.000 forint/ hét. Emellett tudnánk együtt lenni kb 0 időt mert lehet neki 1 délután jó az adott héten azért meg minek odakocsikázni.
Én igen, ők még fiatalok és szépek, az anyagi elvárásaik meg még (remélhetőleg) nincsenek az egekben. Az nem baj ha csóró, talán még támogatnám is anyagilag, távolság szintén nem gond, szeretek utazni 200 km-eket. Saját lakásra sosem vágytam, illetve nem lenne rossz, de vannak dolgok amikről még álmodozni is felesleges. Csak hétvégén szexelnénk szintén nem baj, nekem már az is sok lenne.
31/F gyári melós
Amúgy van érettségim meg szakmám, tehát több és okosabb vagyok mint a proli munkatársaim.
Bukta.
200 km.
+egyetemista.
Szval ne áltassuk már magunkat.
Én is voltam hallgató, és tudom milyen az élet a koleszban meg az üres napokon.Ezt már kinőttem!
Nem.Nem kellene a feszkó, köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!