Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Ha megszerettem egypasit, aki folyton pénzhianyban szenved, akkor nem szabad éreztetni vele, hogy csóró... és ha én veszek magamnak valamit akkor neki is kell vegyek....

Maskepp visszaüt a karma...

A pasi 47 éves. Viharvert, van szakmája, amiben ügyes, de mostanaban keves a megbízása, ha van pénze sincs mert elmegy adósságokra, számlákra, meg egy részét elszerencsejátékozza, hogy nyerjen vissza abból amit elköltött a szükseges dolgokra

Eleinte neki nem vettem amit en ettem, hogy így tanulja meg, hogy vigyazzon a penzere, de nem segített semmit és utólag fölösleges es kegyetlennek ítélem a döntésem

Most már annyira leégett anyagilag h ha talalkozunk neki is kell fizessek

Szerintem lehet buta is, azert van ilyen helyzetben. Nem tehet róla, ha ennyit ér az esze.

Szerintem így kell elfogadni akkor, ahogy van....

2021. aug. 21. 12:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha rám hallgatsz, anyukám, még most menekülsz!

Az ilyen már nem változik. Én 3 évet vesztegettem egy teljesen ugyanilyen fickóra az életemből, és utána gyűlöltem őt is, magamat is, amiért nem ébredtem fel korábban. Azt hiszed változni akar, de neki ez így kényelmes. Elhiteti veled, hogy majd jobb lesz, minden rendbe jön, de csak az lesz a vége, hogy te is egyre csúszol majd lefelé a lejtőn, és nem lesz semmi és senki, aki visszatartson.

Hidd el, még most lépj ki ebből. Mérgező.

2021. aug. 21. 12:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

"elszerencsejátékozza, hogy nyerjen vissza abból amit elköltött a szükseges dolgokra"

😂, hát szerencsejátékkal sok pénzt nem kereshet

2021. aug. 21. 12:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Felejtsd el, ezzel a pasival csak az idődet pazarolod...
2021. aug. 21. 13:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Ah ilyennek ugyfélkvalifikacio marketing stb kellene
2021. aug. 21. 17:10
 5/5 anonim ***** válasza:
*az ilyennek
2021. aug. 21. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!