Mit tegyek hogy jobban bírjam a csípős ételeket? Szeretem a csípőset de nem bírom annyira jól. Lehet tenni valamit? Vagy ez már akkor eldől mikor megszületik valaki hogy mennyire bírja az erőset?
Valamelyest genetika, de nagyobb részben nem. Egyszerűen hozzá kell szoktatnod magad és idővel jobban fogod bírni.
A Lidl-ben pont most akciós ez a szósz: [link] de elég gyakran kapható a nyáron, amikor grillszezon van. Különösebben nem finom, csak ecetes, de nincs is undorító, fémes íze, mint a legtöbb jóárasított extraerős szósznak. 400Ft-ot bőven megér, az erő pedig ott van.
Ha közel-keleti vagy ázsiai élelmiszerboltban vagy, vegyél Srirachát is, de kizárólag az eredetit, a Huy Fong gyártmányút egy balra néző kakassal a címkén, ami az USA-ban készül. Van sok német, holland koppintás, amik gyengébbek.
hozzá lehet szoktatni magadat, de ahhoz rendszeresen kell csípőset enni. nem kell nagy mennyiségben, elég a kicsi, de azt rendszeresen.
itt többet tudhatsz meg: https://www.youtube.com/watch?v=vX8ri6fHfps&ab_channel=AdamR..
Hozzá lehet szokni, ha hozzá akarsz szokni, mert szereted a csípőset.
Nekem van csilicseppem, anno az egy csepptől úgy éreztem, hogy lángol mindenem, még a fenekem is, ma már 8 cseppnél sem érzem a katarzist.
Az más kérdés, hogy ilyen mennyiségben ez már mennyire egészséges?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!