Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most melyikünkbe van a hiba?
33 éves nő vagyok, van egy párom velem egy idős, 5 éve vagyunk együtt, és egyszerűen nem foglalkozik velem.
Hiába bújok oda hozzá, csak a telefonon játszik, hiába kérem hogy jöjjön oda hozzám vagy adjon puszit, az a válasz majd mindjárt. És sose jön. Magától sose bújna ide, semmi kedves szava hozzám. Elmegy reggel dolgozni, hazajön 6 óra körül. Odafekszek mellé és levegőnek néz.. Van egy 2 éves kislányunk, vele se sokat törődik. Semmi mást nem csinál abszolút azon kívül ha itthon van, csak ilyen tiniknek való játékokon játszik. Minket emberszámba se vesz. Én a lelkem kiteszem neki kezdettől fogva.
Volt már ebből vita, azt mondja nem tud engem elviselni, mert hogy én őt b*sztatom. Ez neki abban merül ki, hogy amiért kérem hogy egy kicsit foglalkozzon velem is.
Amikor anyukám elviszi a gyereket 1-2 napra magukhoz, akkor se csinál mást csak kint ül a konyhába, zenét hallgat játszik a telefonján, meg rajzolgat, meg sörözik.
Most tényleg én vagyok a hibás hogy egy kis törődésre vágyok? Szerinte más kapcsolatba is ez van, ahogy velünk,hogy a felek nem törődnek egymással. Iszonyatosan egy rideg ember. Én meg már lelkileg teljesen kivagyok. Hiába vagyunk egy pár, mintha idegenek lennénk. Kezdek belebetegedni. Mindig mindenért engem hibáztat, holott nem járok a nyakára mindennap hogy de gyere már, csak olykor mondom. Általában én fekszek mellé, de mintha nem is lennék ott. Csak a telefonon a játék. Most valóban én vagyok a hibás? Mit kellene tennem? Volt valaki hasonló helyzetbe?
Folyt
Párom normalis családbol származik. Szóval ez nem gyerekkori trauma.
Az ilyenek sztem nem érzik azt a kémiát vagy hormont vagy oxitocint vagy akármit amik pl egy ölelésnél szabadulnak fel. Az ilyeneknek hiányzik vmi érzékük.
12 az ilyenek az elozo meg a következő kapcsolatukban is ilyenek.
Ez nem menekülés. Ez vmi mas.
Hiányzik vmi erzékuk.
Talán tápszeresek voltak, nem anyatejesek vagy ilyesmi.
A testi kontaktus nyelv nekik egyszeruen nem létezik.
Hat ez az ember már a gyerek előtt ilyen volt, nem tudom, minek szültel ebbe a kapcsolatba. A franc se tenne szét a lábát az ilyennek, arra jó vagy, hogy néha megdu*gjon,de arra nem, hogy néha hozzadbujjon vagy foglalkozzon veled ?
Ha ennyire tartod magad, akkor meg is erdemled ezt a bánásmódot. Mindenkivel úgy bánnak, ahogy engedi. Amíg te ezt engeded es elnézed neki, addig emberszámba sem fog venni.
Utolso se érti.
Vannak akik natur szexkaocsban is ölelgetoznek vagy aki a szeretojét olelgeti de soha nem jár vele.
Ez nem érzésfüggő ha valaki faember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!