Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most melyikünkbe van a hiba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most melyikünkbe van a hiba?

Figyelt kérdés

33 éves nő vagyok, van egy párom velem egy idős, 5 éve vagyunk együtt, és egyszerűen nem foglalkozik velem.

Hiába bújok oda hozzá, csak a telefonon játszik, hiába kérem hogy jöjjön oda hozzám vagy adjon puszit, az a válasz majd mindjárt. És sose jön. Magától sose bújna ide, semmi kedves szava hozzám. Elmegy reggel dolgozni, hazajön 6 óra körül. Odafekszek mellé és levegőnek néz.. Van egy 2 éves kislányunk, vele se sokat törődik. Semmi mást nem csinál abszolút azon kívül ha itthon van, csak ilyen tiniknek való játékokon játszik. Minket emberszámba se vesz. Én a lelkem kiteszem neki kezdettől fogva.

Volt már ebből vita, azt mondja nem tud engem elviselni, mert hogy én őt b*sztatom. Ez neki abban merül ki, hogy amiért kérem hogy egy kicsit foglalkozzon velem is.

Amikor anyukám elviszi a gyereket 1-2 napra magukhoz, akkor se csinál mást csak kint ül a konyhába, zenét hallgat játszik a telefonján, meg rajzolgat, meg sörözik.

Most tényleg én vagyok a hibás hogy egy kis törődésre vágyok? Szerinte más kapcsolatba is ez van, ahogy velünk,hogy a felek nem törődnek egymással. Iszonyatosan egy rideg ember. Én meg már lelkileg teljesen kivagyok. Hiába vagyunk egy pár, mintha idegenek lennénk. Kezdek belebetegedni. Mindig mindenért engem hibáztat, holott nem járok a nyakára mindennap hogy de gyere már, csak olykor mondom. Általában én fekszek mellé, de mintha nem is lennék ott. Csak a telefonon a játék. Most valóban én vagyok a hibás? Mit kellene tennem? Volt valaki hasonló helyzetbe?

2021. aug. 20. 14:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Folyt

Párom normalis családbol származik. Szóval ez nem gyerekkori trauma.

Az ilyenek sztem nem érzik azt a kémiát vagy hormont vagy oxitocint vagy akármit amik pl egy ölelésnél szabadulnak fel. Az ilyeneknek hiányzik vmi érzékük.

2021. aug. 20. 15:51
 12/18 anonim ***** válasza:
94%
A játék az menekülés! Így nem gondolkodik! Én is ezt csináltam évekig! Majd elváltunk. Sajnálom, de azt kell mondjam, hogy ebből is válás lesz.. kár kínozni egymást, húzzátok az értékes időt! Most még könnyebb találni egy párt aki megadja azt amire szükséged van....
2021. aug. 20. 16:03
 13/18 anonim ***** válasza:
70%

12 az ilyenek az elozo meg a következő kapcsolatukban is ilyenek.

Ez nem menekülés. Ez vmi mas.

Hiányzik vmi erzékuk.

Talán tápszeresek voltak, nem anyatejesek vagy ilyesmi.

A testi kontaktus nyelv nekik egyszeruen nem létezik.

2021. aug. 20. 16:05
 14/18 anonim ***** válasza:
71%

Hat ez az ember már a gyerek előtt ilyen volt, nem tudom, minek szültel ebbe a kapcsolatba. A franc se tenne szét a lábát az ilyennek, arra jó vagy, hogy néha megdu*gjon,de arra nem, hogy néha hozzadbujjon vagy foglalkozzon veled ?

Ha ennyire tartod magad, akkor meg is erdemled ezt a bánásmódot. Mindenkivel úgy bánnak, ahogy engedi. Amíg te ezt engeded es elnézed neki, addig emberszámba sem fog venni.

2021. aug. 20. 16:30
 15/18 anonim ***** válasza:
65%

Utolso se érti.

Vannak akik natur szexkaocsban is ölelgetoznek vagy aki a szeretojét olelgeti de soha nem jár vele.

Ez nem érzésfüggő ha valaki faember.

2021. aug. 20. 16:35
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális amit csinál, és nem igaz, hogy ez mindenhol így van.Ki akarna így élni....
2021. aug. 20. 17:37
 17/18 anonim ***** válasza:
80%
Már régen nem érdekled a párodat. Ha szeretnél boldog lenni, sajnos szakítani kell vele, mert ez csak rosszabb lesz...
2021. aug. 20. 19:13
 18/18 anonim ***** válasza:
88%
Nincs gyerekem, igaz, de onnantol, hogy szarik a gyerekere, kuka.
2021. aug. 20. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!