Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a dolgok normálisak?
Mindig én kérek talit a csajtól.Mindig én akarom megcsókolni.Persze ő hagyja meg oda is bújik hozzám, de jól esne ha néha ő hajolna oda hogy megcsókoljon...
Mondjuk még csak pár napja vagyunk együtt.
Nem, épp egy ilyennel fürödtem be mostanában.
Kiderült hogy a csaj csak hagyta magát, de nem érzett semmit irántam.
Hát igen,két esélyes:
-vagy félénk
-vagy még nem tudja,hogy szeret-e téged,gondolkodik,ki kell benne még alakulni az érzésnek és ezért nem kezdeményez
Adj neki sok törődést,kicsit legyél romantikus,vidd valami jó helyre (nem a pénzköltés a lényeg,hanem valami jó hangulat),szedj neki virágot a kertből,lepd meg,hogy minél jobban megbizseregtethesd a szívét!
Ismét kértem randit, és megkérdeztem hogy ő miért nem kér?Erre ő azt válaszolta hogy ha akarok talizni akkor majd szólok neki....de ez írtó fura nekem :/
így tökre az esik le hogy én nem hiányzom neki.Viszont mikor találkozunk akkor nagyon jól elvagyunk :D
Szerintetek ne zaklassam azzal hogy ő miért nem kér randit?Mert egy idő után azért sok lehet neki.
ha ezt írta, nem jössz be neki.
sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!