Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent, ha ezt érzem?

Figyelt kérdés

Alapból a megbeszélés híve vagyok, de párommal nincs kedvem, erőm beszélni a problémákról, általánosságban, ahogy épp most sem.

Pedig egy baromság, felesleges hülyeség, kb nem történt semmi, de nem tudok erőt venni magamon, hogy odamenjek, hogy beszéljük meg.

2021. aug. 19. 20:02
 1/6 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő.
2021. aug. 19. 20:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem most szakíts vele, vagy erőltesd meg magad hogy beszéljétek meg, mert nem lesz jó vége hosszú távon másképp.
2021. aug. 19. 20:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Ide viszont volt kiírni😁

De mással is ez volt?

2021. aug. 19. 20:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Azért, mert nem ért meg, nem akarja megoldani a problémákat és inkább csak veszekszik? Mert akkor szakíts vele, jobban jársz.

De ha tényleg csak azért, mert tényleg magadban nem érzel rá erőt, akkor lehet szabotálod magadat. Lehet depressziód, mélypontod van. Attól még menj oda hozzá, mond el ezt neki és öleld meg. Legyetek csendben vagy csak hallgasd, amit ő mond. Majd elmondod neki, ha lesz erőd, de ne zárd ki az életedből, mert az hosszú távon mérgező.

2021. aug. 19. 21:16
 5/6 A kérdező kommentje:

Nagy nehezen odamentem hozzá, megoleltem, elmondtam h ne vegyen ennyire mindent magára.

Elkezdtem volna mondani, mit hogy éreztem, félbeszakított, elkezdett kiabálni, és sajnos mindig ez van. Nem lehet neki mondani semmit.

Úgy felhúzott, hogy megint jó szándékkal mentem oda, és ez a reakció, hogy beleütöttem ököllel úgy a falba, hogy durván megdagadt, most itt pötyögök bal kézzel.

Még életemben nem csináltam ilyet, soha nem is volt semmilyen sérülésem, most itt borogatom.

Asszem ez így nem jó... :/

2021. aug. 19. 23:29
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez így egyáltalán nem jó sajnos :( Sajnálom, de ez csak rosszabb lesz. Jobb most szakítani, mint ha hónapokig még húznád és szenvednél. Egy egészséges kapcsolatban nincs olyan, hogy nem hallgat meg, nem beszél veled és ordibál...
2021. aug. 19. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!