Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez még változhat, vagy, hogyan tudnám meggyőzni, hogy akarjon?

Figyelt kérdés
A férjem (férfi) nem akar gyereket mert attól fél, hogy rá fognak hasonlítani és fél, hogy rondák lesznek és emiatt őket is sok keserűség fogja érni.
2021. aug. 19. 12:06
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Tök jogos
2021. aug. 19. 12:08
 2/9 anonim ***** válasza:
90%

Amúgy viccen kívül ettől én is félek. Habár egyenlőre nem fenyeget a veszély , hogy lesz gyerekem mert párom sincs....

De félnék, hogy rám hasonlítanának mert nagyon előnytelen a külsőm, remélem a páromra fognak, ha lesz egyáltalán.

2021. aug. 19. 12:10
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
Sehogy.
2021. aug. 19. 12:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nőként nekem is vannak ilyen félelmeim, de bízzok benne, hogy ha valamiben hasonlítani is fog rám, a kettőnk genetikájából szerencsésen jön ki. Ha a férjed nem szeretne gyereket akkor nem tudod rábeszélni. Házasság előtt erről nem beszélgetettek?
2021. aug. 19. 12:30
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akar akkor ez van.

Megszoksz vagy megszöksz.

Ha van rá időd és pénzed akkor egy párterápiát vagy egy pszichológust esetleg meg lehet próbálni, de ha nem akarja akkor nem tudsz mit tenni.

2021. aug. 19. 12:36
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom tudtad már az esküvő előtt is ,hogy nem akar. Ami szomorú de igazából tényleg jogos a félelme. De te meg vagy elfogadod,vagy keresel mást,amivel mondjuk az önbizalma méginkább meginog
2021. aug. 19. 12:46
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mehettél hozzá valakihez, akinek nem ismerted a gyermekvállaláshoz való hozzáállását? Az ilyet már ismerkedéskor szokás közölni. Ti sosem beszélgettek?
2021. aug. 19. 12:51
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Biztos azt hitte majd meggondolja magát. Sok barom hiszi azt hogy mindenki, kötelező módon akar majd gyereket.
2021. aug. 19. 13:10
 9/9 anonim ***** válasza:
47%

Fogadjatok örökbe, ha amúgy szívesen vállalnátok gyereket.

Szerintem full jogos, nekem nem a külsőmmel van a bajom, hanem a családomban sorozatra ismétlődő betegségekkel, ezzel a genetikával nem büntetném a gyerekem.

Beszélj vele őszintén, ha akar gyereket, ez megoldás, de ha nem akar, akkor nem tudod erőltetni.

2021. aug. 22. 04:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!