Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a legjobb mindkettőnknek?
Egy szakra járunk az egyetemen, másfél éve vagyunk együtt.
Jól megvagyunk, csak az a baj, hogy azt hiszem már nem érzek úgy mint kéne, szeretem, de már nem úgy.
Ő azt hiszi, hogy a különbségek miatt, képességekben felém dől a mutató.
Könyörög, hogy ne hagyjam el, hogy gondoljam meg, hátha a szorgalmi időszakban meggondolom magam.
Nem akarom bántani
21/L-25/F
A szerelem kezdeti fellángolása 1-2 évig szokott tartani. Ezután vagy elmélyül és másfajta szeretetté (szerelemmé?) alakul, vagy elvész. Dönts aszerint, hogy az érzelemhullám elmúlta ellenére látsz-e jövő a kapcsolatodban és elmélyült-e a kapcsolatotok, vagy pedig egyszerűen meguntátok egymást. Mindkét eset lehetséges.
A szakmai oldalához annyit tudok hozzászólni, hogy én is tudományos pályán vagyok, nekem kicsit betenne, ha a barátnőm okosabb lenne nálam. Szóval nekem egy tanárnéni pont jó lenne :)
24 F
nálunk ugye ez pont fordítva, sajna én vagyok az okosabb suli terén... nem tudom mi lesz, de kezdi kikezdeni az agyamat, még közös utazást is terveztünk októberre...
majd meglátom, mi lesz szorgalmi időszakban.. az már csak egy hét szerencsére
köszönöm a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!