Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha veszekedés után töröttnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha veszekedés után töröttnek érzem magamat, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

A párommal majdnem szakítottunk a hétvégén, az én hibámból, mert néha nagyon túlreagálok dolgokat, nem hiszek neki, megsértődök. És azt mondta, hogy ez így nem mehet tovább, vagy bízok benne, vagy nem tud mit tenni már. (Nem csinál semmi gyanúsat, én voltam csak túlérzékeny!)

Teljesen igaza van, és mondtam is neki, hogy szeretnék megváltozni, és abszolút eltökélt is vagyok, egy könyvet is olvasok erről pont.

Viszont azóta nagyon üresnek érzem magam, hidegnek és szomorúnak. Nagyon megviselt ez a veszekedés.. Nem akartam soha rosszat neki, csak most meg az is bennem van, hogy úgy meg mi értelme kapcsolatban lennem, ha ezentúl megjátszottan kell viselkednem? Úgy értem, hogy tartok tőle, hogy ha később esetleg lesz valami problémám, akkor majd egyből szakítani fog. :( Most mosolygok meg kedves vagyok, de úgy érzem, mintha próbaidőn lennék egy munkahelyen. De egyáltalán nem vagyok jól. Ő is kedves, nem változott semmi, de egyébként is nagyon stabil típus ilyen téren, de biztosan őt is bántja a dolog.

Meg az is fáj, hogy tökéletes volt a kapcsolatunk, de most félek, hogy ha nem múlik el bennem ez a hidegség, akkor már semmi nem lesz a régi. :(

Ti mit tennétek?

Nagyon szeretem, nem akarom elveszíteni! Elképesztően sokat törődik velem, romantikus, figyelmes, tényleg álompasi, és most nagyon elcsesztem az egészet. :(

25N, 29F

2021. aug. 18. 17:23
 1/9 anonim ***** válasza:
10%
sztem te nem vagy elég érett egy felnőtt árkapcsolathoz.
2021. aug. 18. 17:41
 2/9 anonim ***** válasza:
12%
párkapcsolathoz
2021. aug. 18. 17:41
 3/9 anonim ***** válasza:
12%

Min veszekedtetek?

Kúrólájkolt más csajokat?

2021. aug. 18. 17:49
 4/9 anonim ***** válasza:
63%

Aha te voltal a tulerzekeny :D

A párom is ilyenekkel etet mikozben chatel ismerkedik..de folyamat engem hoz ki hibásnak, hogy ketelkedem az erzelmeiben milyen gyalázat vagyok, és még ő féltékeny rám azaz vádol azzal h pasizom. Ő van mindig megsértodve es nekem kell a kegyeiért esdekelnem.

Mindekozben ő nagyon is saras..

Ma már csak megjátszom az esdeklőt, de csak mert bizonyitani nem tudom mert telefonkód meg stb van azota, de már hülye nem vagyok..

2021. aug. 18. 17:49
 5/9 anonim ***** válasza:
36%
Soha ne feledd a megbizhtatatlan inkorrektek, MINDIG is az artatlan párjukat mocskolják be es hozzák ki hibásnak.
2021. aug. 18. 17:50
 6/9 anonim ***** válasza:

Oka volt, hogy kiakadtál, ezt ne feledd.

Nem ő az utolsó pasi az életedben, szerencsére.

2021. aug. 18. 17:54
 7/9 A kérdező kommentje:

4-es, ez borzasztóan hangzik. :/

Nálunk nem ilyenről van szó, tényleg nincs vele semmi baj.

2021. aug. 18. 17:54
 8/9 anonim ***** válasza:
12%
Az sem tragédia, ha részedről múlnak el az érzelmek.
2021. aug. 18. 18:32
 9/9 anonim ***** válasza:
A női megérzések soha nem csalnak.
2021. aug. 18. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!