Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan sok mindenre kell figyelni, ha összejössz egy férfival?
Figyelt kérdés
Anyám szerint sok mindenben kellene passzolnunk. Számít, hogy a szülei, barátai milyenek. Hogy milyen a külseje, ne legyen egy koszfészek. Számít milyen kocsija van, mert azért egy tragaccsal ne járjon. Számít az hogy hogyan beszél, ne legyen egy paraszt bunkó. Számít, hogy milyen a családi háttere.2021. aug. 18. 13:29
11/17 anonim válasza:
Rohadt nehéz így a pártalálás. Én is úgy vagyok vele, hogy vagy minden passzoljon, amit elvárok, vagy maradok egyedül. De olyan nincs, akivel minden tökéletes - viszont a fent említett dolgokat teljesen oké elvárni.
12/17 anonim válasza:
Így hogy mutert beleugat , elèggè ipari az elvàràs 😁
Vonzódnod is kène hozzà, mert ez így a Ràkóczi-szabadsàgharc koràt idèzi
13/17 anonim válasza:
Ezeket már az első szex előtt kiderítheted, így össze sem kell vele jönnöd, ha valami nem oké.
14/17 anonim válasza:
Nem tudom, de én csak egyetlen dologra figyelek. Nekem tetsszen a pasi, ne anyámnak.
15/17 anonim válasza:
Tinderezz anyáddal együtt, majd talál neked valakit. :D
16/17 Sunshinedoll válasza:
Igen, sok mindenre. Szerintem egy magára igényes nőnek legyenek magas elvárásai.
17/17 anonim válasza:
Költözz anyádhoz.Az a legbiztosabb.Mivel olyan tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!