Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a barátnőm miatt tönkremegy a párkapcsolatom, mit tegyek?
Figyelt kérdés
A barátnőm eléggé könnyűvérű, sokmindenre nyitott szexuális téren, amivel nekem nem is lenne gondom, de félek rá fog mozdulni a páromra. Attól is félek, a párom belemegy. Elég jól kijönnek, néha már úgy érzem, mintha flörtölnének, de a párom szerint csak eltúlzom. Tudni kell rólam, hogy eléggé rossz gyerekkorom volt, és a párom az első ember, akinél azt érzem, hogy szeret, de nagyon félek, hogy elveszítem. Vagy tényleg csak én reagálom túl, tényleg csak paranoia és féltékenység lenne?2021. aug. 17. 19:34
11/14 anonim válasza:
Madarat tolláról, embert barátjáról.
Még nem késő lecserélni mindkettőt.
12/14 anonim válasza:
Nagyon egyszerű... Hozdd őket össze egy napra otthon, kettesben, és rejtett kamera. :D
14/14 anonim válasza:
12: de ő nem akarja lebuktatni a pasiját, mert a végén még kiderülne, hogy nem is akkora főnyeremény. Csak nem akarja, hogy a barátnője közelében legyen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!