Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párod családja kirekeszt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párod családja kirekeszt, nem fogad el. Rányomhatja a súlyát a kapcsolatra?

Figyelt kérdés

A barátom családja valami irdatlan primitív egy népség.

Tudom, nem célszerű egyből ezzel indítanom, de mostanra már beláttam bármennyire nem akartam.

Folyamatosan hazudnak nekünk, kibeszélnek minket, pletykákat terjesztenek. Csak akkor jelennek meg, ha kell valami.

A barátomnak is fáj ugyan, de ő benyelni mert hogy család. Nekem viszont nagyon fáj ez az egész. Masszívan kirekesztenek engem a barátom előtt is. Tudomást sem vesznek rólam, de azért olyanokat pletykálnak rólam hogy egy drogos p.csa vagyok pl.

Sokszor próbáltam már javítani ezen, de belefáradtam. Már a gyomrom csavarodik ha hallom hogy jönnek át.

Az utóbbi találkozások után mondtam a barátomnak, hogy nem leszek itthon ha jönnek. Nem birom őket így látni.

Iszonyatosan megkeseredettek és gonoszok, amiben nem tudok partner lenni.

Szerintem ez idővel rá fogja tenni a súlyát a kapcsolatunkra is.

Volt valaki hasonló helyzetben?

2021. aug. 15. 22:11
 1/10 Noren1989 ***** válasza:
52%

Volt. Úgy két hete egy csaj este kiment pisilni és kihallotta, h apukàék savazzàk őt a fricikének. A fricike persze nem àllt ki anyukàékkal szemben.

Szóval vannak ilyenek, igen.

2021. aug. 15. 22:22
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha a tiédre nem is, a családjával való kapcsolatára igen. Nálunk legalábbis fordítva sült el, hogy velem szórakoztak, választás elé állították a fiukat aztán csodálkoztak, ha nem őket választotta. :D
2021. aug. 15. 22:53
 3/10 A kérdező kommentje:

Sokszor egyetért abban hogy milyenek. Sokat sérelmezi mind az anyját, mind a testvérét akik együtt nagy cinkosok az anyával, de valahogy ezt ő is a hátuk mögött, amikor meg találkoznak minden oké. Én sem tudom követni ilyenkor.

Van hogy rám mordul, mert hogy ők a családja, akármilyenek is azt el kell fogadnom. Aztán szidja később őket.

Megértem hogy neki másabb a helyzete mint nekem, de engem olyan látványos undorral fogadnak, hogy legutóbb is 15 perc után beültem a szobába inkább.

Nekem nincs a családom a közelemben, és először nagyon örültem hogy a barátomnak van sok testvérrel, de soha sehogy sem fogadtak be. A barátom azt mondja hogy őt sem, ne foglalkozzak vele.

Csak nekem ez fáj, és kezd elég teher lenni hogy menekülnöm kell ha szóba is kerülnek.

2021. aug. 15. 23:11
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
le kell sza..ni nagy ívben !! felnőttek kapcsolatáról ne az egyik vagy másik fél család döntsön ha bantunéger az illető vagy kormos indián akkor sem !!!
2021. aug. 16. 03:26
 5/10 anonim ***** válasza:
35%

Volt!

Anyós! Közöltem a párommal, hogy lehet választani. Vagy én vagy ő! Azóta házasok vagyunk! Az annyjával nem beszélhetett akkor fél évig! Azóta be van nevelve! Unokákat 2 havonta láthatja, egyelőre. Ha látom, hogy tud normálisan viselkedni, akkor majd lesz több is.

2021. aug. 16. 06:59
 6/10 anonim ***** válasza:

5

Gratulálok, van egy kiskutyád, egy kis pincsi, de egy férfi nem hiányzik mellőled?

Ilyen nagypofával, ne csodálkozz ha 20 év múlva vissza nyal a fagyi

2021. aug. 17. 01:04
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

6

Senki f*szságát, rosszindulatát nem vagyok hajlandó eltürni! Egyébként klassz, hogy véleményt alkotsz úgy, hogy fogalmad nincs, miket csinált az anyja!

2021. aug. 17. 06:34
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

7

Az kitűnt pár sorból is, hogy te egy igazi hárpia vagy, a párod meg papucs. Ő valószínűleg elveszne egyedül, ami elég gáz, te meg belepzsztulnál ha nem tudnál csicskáztatni valakit.

2021. aug. 17. 11:23
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

8

A házimunka 100% át én csinálom, mert én 6 oraban dolgozom ő meg 10-12 ben.... Ő egy multi mérnökségének a vezetője! Előttem is élt mar egyedül!

.....épp ezért nem bírt az anyja! Mert én csak egy senki könyvelő vagyok, sz*ros netto 500as bérrel, ő meg.......

Szóval vitazhatnánk ki a "csicska" - Bár en nem erzem magamat annak, amiért én végzem a házimunkát!

A kérdésre feleltem a hölgynek! Ez megoldás lehet! Ha megfogadja, jó! Ha nem, ugyis szakitani fognak!

P.S.

Egymás nélkül nem lennénk meg - ez kölcsönös!

2021. aug. 17. 13:59
 10/10 anonim ***** válasza:

9

Két agyhalott🤦‍♀️🙋‍♀️

2021. aug. 18. 02:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!