Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az ilyen pasi kapcsolatra való?
Felfigyeltem, hogy a pasim facebookján többszáz nö van, ami nagyon rossz jel, szerintem. Ezekböl jópár házas nö, akik a pipogya férjük mellett simán elvihetök egy körre. Tudom, mert mesélte a barátom, hogy mielött megismert engem, azokkal próbálkozott szexelni.
Párra meg azt mondta, hogy nem tudja kik, pedig a legújabb szelfijüket is likeolta.
Kérés nélkül ajánlotta, hogy törli akit akarok.
Nem hiszem, hogy ez megold valamit.
Ahogy a pasim tesz ki fotót, ezek a nök likeolják, ráugranak minden fotójára, míg a saját férjeik fotóját nem likeolják, meg azt sem, ahol a férjuk öket posztolja.
Arra gondolok, hogy a barátom sajnos nöcsábász kell legyen....
Folyton ki akarja rakni, hogy kapcsolatban vagyunk, de szégyellem, mert röhögnének ezek a nök rajtam, szerintem.
"Folyton ki akarja rakni, hogy kapcsolatban vagyunk, de szégyellem, mert röhögnének ezek a nök rajtam, szerintem."
Emiatt kérdezem, melyiküknél félsz h meglátja?
Nekem az a legnagyobb problémám az ilyen beállítottságú emberekkel,hogy nem tudok mit kezdeni a Facebook rajongó,folyton megosztó, like őrültekkel.
Nagyon zavaró,ha egy ember így éli meg az emberi kapcsolatok iránti szükségleteit.
Valószínűleg össze sem jövünk, nemhogy ilyen dilemmáim lennének vele kapcsolatban.
Mondjuk az a mondat:
Tudom, mert mesélte a barátom, hogy mielött megismert engem, azokkal próbálkozott szexelni...
Elég sokat elárul a gondolkodásáról.
Egyrészt sz.rik mások kapcsolatára, másrészt kb ennyire van igénye.
Könnyen, gyorsan megszerezhető nő pár menetre.
Nekem ez nem egy normális jövőkép.
Te komolyan azt nézed, hogy idegen nők kiket lajkolgatnak?
"Folyton ki akarja rakni, hogy kapcsolatban vagyunk, de szégyellem, mert röhögnének ezek a nök rajtam, szerintem."
Mondták már neked, hogy nem vagy normális?
"Ahogy a pasim tesz ki fotót, ezek a nök likeolják, ráugranak minden fotójára, míg a saját férjeik fotóját nem likeolják, meg azt sem, ahol a férjuk öket posztolja."
azért nem semmi kutatómunka zajlott itt a háttérben
"Mesélte a barátom, hogy mielött megismert engem, azokkal próbálkozott szexelni."
"Párra meg azt mondta, hogy nem tudja kik, pedig a legújabb szelfijüket is likeolta."
Akinek ilyen a mentalitása, hogy mindenkit bejelöl, akinek (feltehetően) női nemi szerve van, és elmondja a párjának (!!!), hogy közülük kit próbált megfektetni, azt én sehogy sem venném komolyan. Olyan vörös ez a zászló, hogy kiégeti az ember szemét. És ezzel a viselkedésével a te bizonytalanságod, és "kutatómunkád" alá is rendesen adja a lovat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!