Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy a férfiaknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a férfiaknak bármit lehet?

Figyelt kérdés
A barátom szerint ő nem lesz egy papucs, akit én irányíthatok. Neki is jár hogy hetente egyszer kocsmázni menjen a haverokkal. Viszont nekem meg azt mondja ne költsem a pénzem minden hülyeségre.
2021. aug. 15. 16:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
4%
Konkrétan mire mondja, hogy ne költs rá mert hülyeség. Csak mert attól, hogy elmegy a barátaival szórakozni (ami nem hülyeség) még nem jelenti azt, hogy egy férfinak bármit lehet.
2021. aug. 15. 17:00
 2/17 anonim ***** válasza:
96%

Hetente egyszer akar kocsmázni. Ez mennyibe kerül havonta?

Azt mondja ne költsd a pénzt hülyeségekre. Ha hülyeségekre költöd a pénzt, az mennyibe kerül havonta?

2021. aug. 15. 17:05
 3/17 anonim ***** válasza:
Nekem például azért, mert egyedül élek! :P
2021. aug. 15. 17:06
 4/17 moozygoo ***** válasza:
100%

Tini kategória :D

Egyébként ha megvan tiltva, hogy néha vegyél magadnak valamit, vagy te is menj valahova, akkor ez egy mérgező kontrolláló kapcsolat amiből mihamarabb ki kell lépni.

2021. aug. 15. 17:07
 5/17 anonim ***** válasza:
92%
Mert hagyod. Nekem nem tudná mondani, mert nem hallgatnám meg. Ő inna ahol akar, én meg költeném a saját pénzem arra, amire akarom, és közünk nem lenne egymáshoz. Te azért kell, hogy hallgasd, mert úgy döntöttél, hogy ezt teszed. Van választásod.
2021. aug. 15. 17:07
 6/17 A kérdező kommentje:
Pl. hülyeség ha nagy ritkán egy hónapban egyszer eszek valami Mekis kaját.
2021. aug. 15. 17:09
 7/17 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem érthető. Azt mondd neked, amit akar, ő azt csinál, amit akar, te meg a gyakorin panaszkodsz. Egy kis hülyével jár, és megteheti ezt.
2021. aug. 15. 17:11
 8/17 anonim ***** válasza:
74%
Micsoda magasröptű szellemi szinten álltok! Nehezen találtátok meg egymást??? 😆 Kocsmázás vs. Mekdánölc! Irigylem a problémáitokat... 🤔
2021. aug. 15. 17:16
 9/17 anonim ***** válasza:
67%
na ezért le ugrok egy sörre vagy kettőre..
2021. aug. 15. 17:25
 10/17 anonim ***** válasza:
86%

Nem kötelező vele lenned

Amúgy náluk mit jelent a kocsmazás? Én biztos nem viselnem el a heti reszegseget.

2021. aug. 15. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!