Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én vagyok a hibás mindenért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok a hibás mindenért?

Figyelt kérdés

Egyszerűen látom hogy már nem érdeklem a barátomat, és ez nagyon bánt. Mióta egy dologban nem értettem vele egyet, azóta másnak érzem a viselkedését. Eleinte nagyon kedves volt hozzám, minden kívánságomat leste, azóta ez már sehol nincs. Volt olyan már megkérdeztem, szeretné ha szakítanánk, azt mondta nem. Egy héten kétszer találkozunk. Mikor úgy esik neki hogy délelőtt kell dolgoznia, akkor se jönne el hozzám 1-2 délután. Sokszor mikor kérdezem tőle a találkozót, akkor azt mondja mindig majd megbeszéljük.

Ha nem mondom neki, hogy mikor beszélünk telefonon, akkor eszébe sincs felhívni. Ha én hívom akkor nem veszi fel a telefont, jaj mert ő nem akar a szülei előtt telefonálni, meg hasonló kifogások.

Voltunk nem rég kirándulni, de ott is állandóan azt fújta, hogy na menjünk már, teljesen elvette a kedvem is. Egy adag gyros tál 2000 forintba került ott, azt mondta majd veszünk máshol. Mikor mondtam hogy én meghívom őt, akkor azt mondta, hogy ne költsem arra a pénzem. Így ráadásul még éhes is voltam. Mondtam neki vigyen el egy fagyizóba, ahol vehetek egy fagyit, mert megkívántam, azt mondta nem, mert én se teljesítem az ő kívánságait. Azt mondta neki nem kell, de magamnak kifizettem volna, tehát nem tőle vártam, hogy fizessen.

Mikor nálunk van is, úgy érzem, a szexen kívül semmi nem érdekli. Szexelünk utána rá nem sokkal megy haza mert fáradt. De ha itt alszik nálunk is, mindig fáradt egy filmet sem lehet vele megnézni. De mikor haveroznia kell, meg iszogatnak egy párat, ahhoz ő sem fáradt.

2021. aug. 14. 12:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, most itt panaszkodsz róla, ahelyett, hogy tennél valamit? A gyakori nem hiszti oldal. Ha nem felel meg a kapcsolat, dobd ki. Ha meg mégis vele maradsz, te bajod, de a picsogás nem felnőtt embernek való.
2021. aug. 14. 12:50
 12/16 anonim ***** válasza:
95%
Ez már megint az a kérdező, aki nem akar a párja szülei közelébe költözni. Basszus, ez hanyadik kérdésed, most őszintén? Mindenki megmondta már, hogy rakd ki. Le kell még írnia 100 arctalan vadidegennek, vagy mégis mit szeretnél? A nyivákolással semmire nem mész...
2021. aug. 14. 12:57
 13/16 A kérdező kommentje:
Az a kérdező nem én vagyok, mert a mi esetünkben fel sem merült az összeköltözés. Mikor beszélnék róla, akkor hárít.
2021. aug. 14. 13:08
 14/16 anonim ***** válasza:
61%
1 percet se töltenék ilyen emberrel, nem hogy hagyjam hogy belém tegye a mocskos kis farkát. Az ilyet addig kellene ütni, míg mozog.
2021. aug. 14. 13:41
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo, te tenyleg itt hisztizel, ahelyett, hogy a tettek mezejere lepnel. Miert felsz kilepni ebbol a szexkapcsolatbol? MErt ez nem tobb annal. Lehet korabban megjatszotta magat, amig szettetted neki, de most mar erre sem kepes. At vagy verve, de nem veszed eszre. Sem akkor amikor, amikor megismerkedtetek, se most, hogy ledobta az alarcot es onmagat adja. Te se vagy normalis, ha egy ilyennel akarsz osszekoltozni meg gyereket. Nem csak nala vannak sulyos mentalis es moralis problemak, te is furcsa vagy.
2021. aug. 14. 14:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Mi lett veletek azóta kérdező?
2022. okt. 30. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!